Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Dome7 - idén van, blogok, szavazás

2008-as visszatekintés, s az "Év blogja" jelöltjei, szavazás!

2009.01.02. 16:39 | szerző: Retee | kategória: Dome

Immár 2009-et írunk, így aztán mi mással is kezdhetnénk, mint hogy mindenkinek boldog új évet kívánjunk, jó sok hóval. Véget ért tehát a 2008-as év, amely a PC-s játékok tekintetében – szerintem – meglehetősen halottra sikeredett. Nem mintha nem jött volna ki néhány nagyobb név, ám a 2007-es pörgés, s pezsgés ezúttal hiányzott – egy olyan demo sem érkezett, aminél már kazah játéklapokat kutattam végig, hogy találjak egy gyorsabb mirrort az áttöltésre, igaz ebben az is közrejátszott, hogy egyes kiadók nem merték a végleges játék megjelenése előtt kiadni a demót, nehogy az levigye az eladásokat. De nem csak ebből látszik, hogy mennyi az annyi: mostanság például az év játéka szavazásunk jelöltjeit állítjuk össze, s bizony megállapítható, hogy 2008 speciel nem a stratégiák éve volt – főleg, hogy a minimális felhozatal is főként csalódást keltő nagy nevek folytatásait rejtegette. De úgy istenigazából egyik stílus sem pörgött – legalábbis PC-s szinten nem -, úgyhogy a boldog új esztendőben, reméljük benne foglaltatik az is, hogy jövőre nehezebb lesz összerakni a nevezett listát. És ha már lista.
Ahogy megígértük, úgy nem tartottuk be, de ez most mindegy, lényeg, hogy a meglehetősen hálátlan feladatnak bizonyuló blog szűkítés kis késéssel ugyan, de megtörtént. Nem véletlenül használtam a hálátlan jelzőt, hisz nem túl könnyű mindezt megejteni, egy bizonyos létszám esetében már bárkit is „dobunk ki”, hiányérzetet kelt, de hát ez egy gonosz feladat, s végül csak megtettük, amit megkövetelt a Dome. Ezzel szinkronban pedig lehet is menni szavazni, amit egész január 9-ig megtehet minden regisztrált olvasónk, hogy aztán a győztesek megkaphassák (meglepetés) ajándékukat. A minél reálisabb végeredmény érdekében nem ugyanannyit fog érni egy 5, és egy 5000 hozzászólásos olvasó voksa – reméljük, ezzel ténylegesen valós képet kapunk a tavalyi év legjobb bloggereiről. Szóval nincs is más hátra, mint bemutatni a neveket (na nem mintha nem azzal kezdte volna minden érdeklődő a hírt, de hátha valaki kitartott idáig). Utána pedig jöhet egy kis lazulás is.
Az év blogja jelöltjei:

  • Barthezz
  • davkar9
  • Germinator
  • Gobiakos
  • McCl@ne
  • PrasCo
  • ShuleyvA
  • somesz83

  Elmentem szavazni

hozzászólások (82)

Germinator
Germinator 2009.01.11. 20:22
Holy sh**:-D
sHarris
sHarris 2009.01.11. 20:28
A nyertes valahogy egyértelmű, szóval...:D
davkar9
davkar9 2009.01.11. 20:34
Csak nem ez lesz?:-O


(:-D)


szerk. na mire elküldtem ezt a hszt addigra már ki is lett téve...:-D
Dino
Dino 2009.01.11. 20:34
davkar9: nem, megmondtam már elbőb, hogy ő a győztes :)
davkar9
davkar9 2009.01.11. 20:39
Hát akkor komolyan el kéne beszélgetned Reteevel mert a Bioshockos mellet ez már a második hibás híre ezen a héten...:-D
ajánlott olvasnivaló