Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Visszatér az Aliens vs. Predator

Az AvP első részének fejlesztői készítik a folytatást.

2009.02.11. 18:36 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Sega próbálja minél jobban kihasználni a szép pénzért megvásárolt Alien licenszeket, így a már ismert Aliens: Colonial Marines, illetve egy RPG mellett most bejelentettek egy harmadik, igen nagy nevet is. S mi más lehetne ez, mint az Alien vs. Predator, amelynek előző két része a maga idejében igencsak megmozgatta a játékosok fantáziáját, így sokan a mai napig etalonként emlegetik a jól ismert nevet. A 2010-ben érkező akciójátékot az AvP eredeti fejlesztői, a Rebellion csapata készíti, tehát minden adott egy kultikus folytatásra. Az egyelőre munka címen futó játékról sokat még nem lehet tudni - sajnos a megjelenési platformokat sem.
Jó hír viszont, hogy a Sega a közeljövőre ígéri a részleteket. Várjuk... ■

Aliens vs Predator (2010)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Aliens vs Predator (2010)

hozzászólások (2)

Corvus5
Corvus5 2009.02.11. 21:18
Nyami...várom. Nekem nagyon bejött az AVP 2. Habár a grafikája ma már nevetségesnek tűnhet, de maga a játék porig alázza a FEAR-t. Az AVP 3 után sztem már nem is emlékszik majd senki arra, h valaha is kiadtak ilyen néven játékot, ami max 7-8 éves kislányok körében tud riadalmat kelteni.:-P
Playbahnosh
Playbahnosh 2009.02.12. 10:18
VÉGRE!:-D
Azt hittem már sosem lesz folytatása a LAN party-k elengedhetetlen kellékének. Mi legalábbis minden LANon elővesszük, és még mindig hatalmasakat szórakozunk vele. A röpködő Alienek és a gránátos marine-ok. AvP3, még kimondani is jó. Hmmmm, királyság lesz... reméljük...:-)
ajánlott olvasnivaló