Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Age - külön előtörténet minden fajhoz

Hat erősen különböző alaphelyzetből kezdhetünk majd.

2009.02.12. 18:01 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A BioWare a mai napon lerántotta a leplet hamarosan megjelenő, sötét hangulatú heroikus fantasy játéka, a Dragon Age: Origins hat történeti száláról. A játékosok karakterei minden fajjal máshonnét indulnak útnak, s egyedi események során át válnak a világ megmentéséért folyó küzdelem részesévé.
A háttértörténetek mindegyike több órás játékidővel, stratégiai kihívásokban bővelkedő küzdelmekkel, jókora felfedezendő területtel és sajátos hangulattal kecsegtet. A Dragon Age: Origins az elso BioWare játék, mely a többféle befejezésen túl többféle bevezetőt is kínál. A játékosok az alábbi szerepek valamelyikében vághatnak neki a nagy kalandnak:
Dalish Elf
Az utolsó "igazi elfek" közé tartozol; klánoddal együtt vándorolsz a nagyvilágban... míg bele nem botlasz néped múltjának egy különös relikviájába, mely elszakít mindattól, amit eddig a magadénak ismertél.
City Elf
Az emberfaj zsarnoki uralma alatt élsz, mióta az eszedet tudod… de mikor egy helyi hatalmasság a szokásjogra hivatkozva magának követeli jövendobelidet és tönkreteszi menyegzotöket, szabad folyást engedsz a benned forrongó indulatoknak, és a bosszú ösvényére lépsz.
Dwarf Commoner
Kaszton kívüliként nőttél fel egy olyan világban, ahol a származás mindennél előbbre való. Egy helyi bűnszövetkezet fejét szolgálod, mindenki átnéz rajtad… mígnem egy véletlen folytán a figyelem középpontjába kerülsz. Itt az alkalom, hogy bebizonyítsd: egy törpét nem a pedigréje, hanem a tettei alapján kell megítélni.
Dwarf Noble
A törpe uralkodó gyermekeként büszkén fogadod életed elso parancsnoki megbízatását... de hamar rádöbbensz, hogy az igazi veszedelem nem a földmélyi harcmezőn, hanem a nemesi intrikák labirintusában les rád.
Mage
Olyan adottsággal születtél, melyet a többség veszedelmes átoknak tekint. A világtól elszigetelten élsz a mágusok Körének tornyában, mióta az eszedet tudod; nevelésedről a hozzád hasonlók, felügyeletedről a rettegett templáriusok gondoskodnak. Már csak a végső próba van hátra – ha kiállod, erős vagy, ha nem, halál vár rád.
Human Noble
Tehetős és hatalmas vagy, famíliádat rangban csak a királyé múlja felül… diplomáciai és harci képességeid azonban kemény próbára tétetnek, midőn atyád kastélyát egy áruló az ellenség kezére játssza. Csak magadra számíthatsz: a család katonái – bátyáddal az élen – hadba vonultak.
A játékos a háttértörténet megválasztásával megválasztja karaktere főbb képességeit és elsődleges tapasztalatait is: a háttértörténet határozza meg helyét a világban, s azt is, miként vélekednek róla mások. E fázisban hozott döntései a történet egészére kihatnak, befolyásolják az eseményeket, a párbeszédeket és a történet mellékszálainak hozzáférhetőségét - így biztosítják, hogy minden újrajátszás különbözzön az előzőtől. ■

Dragon Age: Origins
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon Age: Origins

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló