Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Dome7 - beindult a Pogessor site

Hearts of Iron aloldal, fórumtalálkozó, és LittleBigPlanet akció.

2009.04.07. 19:44 | szerző: Retee | kategória: Dome

Az utolsó Dome7 óta láthatóan és végre kitört a tavasz, úgyhogy végre mindenki napsütésben játszhat a gépén, ha már a meleget megunta. Ilyenkor persze kevesebb játék érkezik a boltokba is, inkább akciózni próbálnak a forgalmazók, kiadók, erre szeretnénk felhívni figyelmeteket is.
Elsőként egy régi klasszikus újra és egymáshoz csomagolásáról írnék, megérkezett ugyanis a Fallout Trilogy, melyben az első két rész, illetve a Tactics kapott helyett - 2990 Ft-os áron. Ha valakit elkapott az új, harmadik rész hangulata, talán jól esik majd neki egy kis nosztalgia, egy picit másmilyen Fallouttal.
Visszatértek az EA akciói is, 1995 Ft-os áron kapható a Crysis, a Command & Conquer: Generals Deluxe, a Half-Life 2 (Classic), míg a Valve Team Fortress 2-je most 7490 pénzről 3990 Ft-ra csökkent.
És hogy újdonságokról is beszéljünk: itt a Warhammer 40,000: Dawn of War 2, illetve konzol tulajoknak szól a LittleBigPlanet akció, mely során 17990 helyett 6990 Ft-ért vihető el a népszerű játék.
A PC Dome-hoz kapcsolódó hír, hogy mostantól hozzánk költözik egy magyar Hearts of Iron modder csapat, akiknek kiegészítőjét pár hete már bemutattuk hírben. A HoI-ról tudni illik, hogy talán a legrealisztikusabb második világháborús stratégia, melyben bármely országgal lehetünk, s a nyílt háborúskodás mellett a diplomáciai fronton is igen szép eredményeket érhetünk el. A játék második részéhez készült el a Pogessor mód, amiben a részleges honosítás mellett Magyarország hadereje, történelmi dátumai, politikusai és még sok egyéb lett átalakítva, pontosítva, de a mod általános változtatásokat is eszközöl az alapokon. S ha minden igaz, a srácok a hamarosan érkező harmadik részhez is elkészítik kiegészítőjüket, már ha megfelelőnek ítélik a folytatást, de addig is a pogessor.pcdome.hu címen ismerkedhettek meg velük. Reméljük mindenki boldog lesz, s ezzel együtt nem kizárt, hogy a későbbiek során más oldalakkal is kapcsolatba lépünk – persze ez még a jövő zenéje.
Végül pedig, de nem utolsó sorban felhívnánk a figyelmeteket a törzstagok által szervezett Fórumtalálkozóra, melyre Barthezz télapóputtonnyal érkezik, mivel élő nyereményjátékot is szervezett az összejövetelre (egy Mega Sound Headphones MM42 mikrofonos fejhallgató, Bionicle Heroes PC játék, és egy EA Gamesszes csuklópánt). Az eddigi találkozók alapján kijelenthető, hogy a rutinosabb résztvevők aránylag ritkán esznek embert, úgyhogy akit érdekel az összeröffenés, az érdeklődjön a Fórumtalálkozó 2.0 topikban. Az oda úton viszont vigyázzunk a sátánistákkal, mert minden bokorban ott lapulhatnak, hiszen semmi erkölcsi érzés nem szorult beléjük, akár még az új Red Alert is tetszhet néhánynak. Erre felkészítendő egy kis magyar retróval búcsúzunk, mert Vágási Feri örök. ■

hozzászólások (2)

Barthezz
Barthezz 2009.04.07. 22:57
Áhh, benne vagyok a cikkben. :-D Köszönet a fórumtali újabb népszerűsítéséért, jó lett az írás. ^^ ;-)

A "ritkán eszünk embert" részen meg behaltam. :-D
Star Wars
Star Wars 2009.04.08. 03:04
Azon én is, kééész. :D
ajánlott olvasnivaló