Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fallout: New Vegas - bejelentve

Az Obsidian fejleszti az új Falloutot.

2009.04.20. 16:53 | Retee | kategória: Játék

Bár utoljára az Interplay kapcsán olvashattunk a Fallout névről, azért az új jogtulajdonosok sem hanyagolják el a poszt-apokaliptikus világot, hisz a DLC-k mellett immár biztos, hogy kapunk egy Fallout 3,5-öt is. A projektet, mely a Fallout: New Vegas címet viseli ugyanis nem nevezhetjük sem egyszerű kiegészítőnek, sem teljesen új résznek. A fejlesztést például ezúttal már nem a Bethesda végzi, erre ugyanis a kiegészítők, és folytatások révén nagy hírnévre szert tett Obsidiant kérték fel, akik persze örömmel vágnak bele az új cím elkészítésébe. A New Vegasról egyelőre annyit tudhatunk, hogy bár a harmadik rész motorját használja, valószínűleg itt vége is a közös ismerettségnek, hisz sem a történetben, sem a játék rendszerében nem támaszkodnak a srácok az előző epizódra, ráadásul a futtatáshoz nem is lesz szükség az alapjátékra. Érdekesség, hogy az Obsidian fejlesztői között ott található az Chris Avellone is, aki a Fallout 2 egyik kiemelt fejlesztője volt.
Úgy tűnik tehát, hogy jó kezekbe került a folytatás, ám megjelenésére még várnunk kell, hisz a New Vegas csak valamikor 2010-ben érkezik a boltokba - PC-re és konzolokra egyaránt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Fallout: New Vegas
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fallout: New Vegas

hozzászólások (27)

davkar9
davkar9 2009.09.11. 22:26
Én speciel nem játszottam az 1-2 vel viszont a 3 nagyon bejött. Ha nagyon muszáj akkor térjenek vissza a gyökerekhez, nekem mindegy csak ne olyan legyen hogy az ember a billentyűzetet legszívesebben belevágná a monitorba. Na meg mindenképpen találják el a hangulatot, a Fallout 3-ban nagyon jó volt (már amennyire a poszt apokaliptikus környezet jó:D)
SShark
SShark 2009.09.11. 22:53
Az 1-2-nek piszkosul jó hangulata és természetesen a maga korában a grafikája is viszonylag elfogadható volt. Nálam mondjuk a grafika ebben a műfajban nem sokat számított. Ha viszont .:[Kain]:. szemszögéből nézzük akkor ott is simán jelen van az igazság mert az Elder Scrolls sémára írt harmadik rész már bőven más szemszögből is értékelhető. Mindenesetre a harmadik rész kedvelőinek továbbra is öszinte szívvel ajánlom az 1-2-t mert a hangulata teljesen rendben van és a harmadik részben is becsülettel igyekeztek megőrizni a feelinget azaz a világ eléggé hasonló érzéseket kelt a játékosban.
gothmog
gothmog 2009.09.16. 12:32
Ott a pont!:-)
Tetszett nekem a Fallout3, szó sem róla, hangulatban abszolút hozta az első két részt, de nekem nagyon hiányzott a "papír alapú rpg"-sebb megközelítés. Arról nem is beszélve, hogy Fallout1-2-őt minden évben végig tudnám játszani (illetve végig is játszom két-három évente) újra és újra, néha kicsit másabb fejlesztésű karit kipróbálva, míg a Fallout3-ról már most tudom, hogy ugyanaz lesz a sorsa, mint az Oblivionnak. Mert elsőre nagyszerű volt, főleg az első 20-30 játékóra, szó sem róla. De hiába jön majd meg az "ihletem" hozzá néha, és veszem elő újra, majd törlöm is 1-2 nap után, mert egyszerűen másodjára már semmit sem fog tudni adni.
De persze ízlések és pofonok. Én még ezeken a régebbi CRPG-ken "nevelkedtem", és simán el tudom fogadni/meg tudom érteni Kain véleményét is, mert tisztában vagyok vele, hogy neki vszg. ezek az újabb, 2000 utáni alkotások jelentik azt, amit nekem a MM6, Fallout 1, BG 1, Albion vagy akár az olyan még régebbi gammák, mint mondjuk a Lands of Lore 1 vagy Betrayal at Krondor.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.07.16. 20:01
mondjuk a MM 6-al (might and magic-re gondoltál, ugye? :D) pont játszottam mert teljes game volt valamelyik újság mellé, és tetszett is, de a Fallout 1-2-Tactics-ot is próbáltam, valahogy nem jöttek be anno, nem is volt elég az angoltudásom sem még, és a real-time játékok jobban meg is fogtak, bár egy Gorky 17 pl kurvára odatapasztott a monitor elé, lehet, hogy egy magad fajta vérbeli crpg-snek ez már egy kis hülye egyszerű játék volt, de nekem az volt a Heroes széria mellett a legemlékezetesebb és legjobb körökre osztott játékélményem.
gothmog
gothmog 2010.07.16. 20:21
Might and Magic 6, igen:-)
Mondjuk furcsa viszonyban vagyok vele, mert az a játék nálam hatalmas nagy emlék, a maga idejében imádtam, összességében hónapokat tököltem el vele (párszor végigvittem) de ma már nem tudnék vele játszani. De ezzel együtt is nagy kedvenc. Szerintem az egész M&M széria legjobb darabja (bár sokan a VII. részre esküdnek)

A Gorky17-nek nagyon jó volt a rendszere, és igen kemények voltak a harcok, oda kellett figyelni. Nekem csak a gagyi történet, és az eszméletlenül erőltetett, belőlem minduntalan gúnyos röhögést kiváltó oroszos akcentusú szinkron miatt nem jött be.

Amúgy kissé megkéstél a reagálással, nem?:-D
ajánlott olvasnivaló