Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Guitar Hero - három új cím közeleg - kép a DJ szettről

Bejelentették a DJ Hero-t, Guitar Hero 5-öt, és a Band Hero-t.

2009.05.07. 16:14 | szerző: Retee | kategória: Játék

Továbbra is rendkívüli népszerűségnek örvend a Guitar Hero széria, melynek egyszerre több részén és kiegészítőjén is dolgoznak - hogyne, hisz veszi a nép. Nem meglepő tehát, hogy az Activision ma bejelentett három új címet is, köztük egy igazi finomságot.

    • DJ Hero: Régóta pletykáltak már róla, hogy a kiadó nem csak a klasszikus rock, illetve a gitár/dob páros kedvelőit szeretné megszólítani, hanem az elektronikus zene rajongóit is, így nem meglepő az új projekt léte. A DJ Hero-ban egyaránt találhatunk majd hip-hop, R&B, Motown és egyéb elektronikus stílusok klasszikusait, s persze a játékhoz egy teljesen új "kontroller" is jár, ezt máris szemügyre veheti mindenki a képen.
    • Guitar Hero 5: A "hagyományos" széria folytatása ismét csak rengeteg új dalt tesz eljátszhatóvá (napjainkból, és a múltból egyaránt), igazi újdonsága azonban bandánk menedzselése, melynek köszönhetően folyamatosan változhat a nehézség, illetve időnként akár tagcserékre is rá leszünk kényszerítve.
    • Band Hero: Itt azért már némi "adjatok méééég pénzt" szag is érezhető, hiszen a harmadik név nem sok extrát vonultat fel: gyakorlatilag azoknak kínálja magát, akik nem egyedül játszanak, hanem mondjuk bevonják az egész családot. Segítségével jobban össze lehet majd hangolni a több fős bandánkat, illetve a könnyű és a nehéz játék kedvelőinek is alternatívát nyújt.

    Sajnos megjelenési platform még nincs, bár a PC-s verzió nem túl valószínű. Részletek később. ■

DJ Hero
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
DJ Hero

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló