Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars: Starfighter PC-re is

A LucasArts ősszel PC-re is kihozza a PS2-es játékot.

2001.08.17. 23:12 | Dino | kategória: Játék

A LucasArts november 30-án adja ki a PlayStation 2-re már megjelent űrhajós akciójátékot, a Star Wars Starfightert. A Nabooról elindulva 14 különböző légi és űrbéli tájon kell űrhajónkkal végighaladnunk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Star Wars: Starfighter PC-re is
Star Wars: Starfighter PC-re isStar Wars: Starfighter PC-re isStar Wars: Starfighter PC-re isStar Wars: Starfighter PC-re isStar Wars: Starfighter PC-re is
Star Wars: Starfighter
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: Starfighter

hozzászólások (6)

JOKER
JOKER 2001.08.18. 19:30
Hát azért nem olyan kevés ember játszotta végig az x-wing vs. tiefightert.Például én kapásból ismerek, vagy 15-20 olyan embert a közvetlen környezetemből akik végignyomták. Sőt annak idején a Pellus hard fokozatban is megcsinálta, amire szerintem valóban nagyon kevesek voltak képesek.
Egyetértek azonban valóban király játék volt, az egyik legjobban sikerült darab a sorozatból.
Viper
Viper 2001.08.19. 20:58
Az igaz, hogy az X-Wing vs. TIE Fighter "ősrégi", de ha már itt tartunk, emlékezzünk meg a még "ősrégibb" szimulátorokról is, az X-Wingről, és az utána megjelent TIE Fighterről is. Én az összes szimulátort végigvittem, és nyugodtam mondhatom, hogy még a vektorgrafikás X-Wing is hatalmas élmény volt, és bár a játék kezelése az X-Wing Alliancéig alapjaiban nem változott, mindegyik részt ugyanolyan lelkesedéssel küzdöttem végig.
Éppen ezért mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy nézze meg a feljavított grafikával megjelent X-Winget és a TIE Fightert is a Collector's Edition-ben (találtok róla ismertetőt a PC Dome-on), mert érdemes!
Dino
Dino 2001.08.19. 21:12
Mad Monkey: Olvasd el figyelmesen a hírt, pont arról szól, hogy PC-re is meg fog jelenni a játék... (de nézd meg a téma címét, abban is benne van)
The Lord
The Lord 2001.08.19. 21:31
hehe mad ez tetszett :-)))))
Mad Monkey
Mad Monkey 2001.08.20. 19:07
baztassál csak -:))
utána rájöttem mikor megírtam levelet ,de reménykedtem nem veszik észre.... -:))
ajánlott olvasnivaló