Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

LG - három új külső író érkezik

USB-vel csatlakoznak a géphez az LG új külső CD/DVD írói.

2009.06.29. 11:06 | szerző: Retee | kategória: Hardver

Az LG bejelentette, hogy Magyarországon is piacra dobja új külső CD és DVD író és olvasó családját, melynek most két tagját mutatjuk be.
GP08LU10: A modell, amely elsősorban notebookok kiegészítője lehet, a gyártótól megszokott elegáns, modern külseje és mindössze 400 gramm súlya miatt tűnik ki a mezőnyből. Az USB kimenet segítségével közvetlenül notebookhoz, vagy számítógéphez csatlakoztatva az eszközt, azonnal használatra készen áll, nincs szükség külön áramellátásra, hiszen az USB csatlakozás biztosítja azt is. További előnyei között pedig megtaláljuk a biztonságos adattárolást jelző SecureDisc technológiát és a LightScribe címkeírást, így igényesen címkézett lemezekkel gazdagodhatunk. A GP08LU10 és a GP08LU10 néven elérhető modellek a DVD-RAM-ot ötszörös, a DVD-RW-t, illetve a DVD+R/-RDL-t hatszoros, míg a DVDR és a DVD+RW-t nyolcszoros sebességgel írják. A feketében és fehérben is megjelenő külső író ajánlott bruttó fogyasztói ára 18990 Ft.
GP08NU20: A külső CD-DVD író-olvasó USB kimenete segítségével közvetlenül notebookhoz, vagy számítógéphez csatlakoztatva az eszközt, azonnal használatra készen áll, nincs szükség külön áramellátásra, hiszen az USB csatlakozás biztosítja azt is. A GP08NU20 a CD-R-t huszonnégyszeres, a DVD±R-t pedig nyolcszoros sebességgel írja. A fehér színben megjelenő író ajánlott bruttó fogyasztói ára 17990 Ft. ■

előző
következő
LG - három új külső író érkezik
LG - három új külső író érkezikLG - három új külső író érkezikLG - három új külső író érkezik

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.