Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Age - Leliana

Újabb szereplő mutatkozik be.

2009.09.11. 18:57 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Egy újabb szereplőt mutattak be a kalandjátékból, Lelianat, aki szintén nem riad vissza egy-egy összecsapástól. A Dragon Age: Origins november 3-án jelenik majd meg. ■

Dragon Age: Origins
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon Age: Origins

hozzászólások (2)

Christoph
Christoph 2009.09.14. 15:58
Arról van valami infó, hogy hány karakterrel indulunk? Illetve, hogy ilyen játék közben előre legyártott és történettel rendelkező (lásd Baldur's Gate 1-2) játékosokat lehet felvenni. Vagy Icewind Dale szerűen mi alkotjuk meg az összeset? Én az előbbire szavaznék, az sokkal hangulatosabb.
Bár nem sikerült túl sok információt összegyűjtenem a játékkal kapcsoltban, kíváncsi lennék egyáltalán mennyire lesz hc rpg?
gothmog
gothmog 2009.09.14. 16:43
Ha minden igaz, akkor egy karaktert csinálsz, és a többi menet közben csatlakozhat majd, persze mindegyik saját személyiséggel, motivációkkal, előtörténettel, akárcsak a BG-kben volt anno. Különben fejlesztők a BG jellegű vonalhoz való visszatérést emlegetik a játék kapcsán (csak modernebb grafikai köntösben). Aztán nemsokára majd kiderül, hogy csak rizsa volt-e :)

(Én személy szerint bízom a Bioware-ben, de azért van némi félelmem: fura, hogy minden előzetesben csak a kettyintősdit, meg a véres brutalisást emelik ki. Mondjuk egyik sincs ellenemre :) , de a jó sztori és normális (harc-, fejlődési- stb.)rendszer/kezelhetőség lesz az a két fő elem, ami elviszi a játékot, legalábbis a valódi RPG rajongók körében. Ezek pedig még homályos pontok...
ajánlott olvasnivaló