Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto 5 - hamarosan?

A pletykák szerint már a nyáron bejelenti a Rockstar a folytatást.

2009.12.28. 14:36 | szerző: Retee | kategória: Játék

Mikor 1997-ben a Rockstar kiadta a Grand Theft Auto első részét, valószínűleg még ők sem gondoltak arra, hogy bő tíz év múlva a GTA az "A" kategóriás játékok talán legkeresettebb darabjává válik. Pedig - főkén a Vice City sikere óta - csak egy-egy szintén klasszikus név tud dacolni népszerűségével, így nem meglepő, hogy a RockStarnak esze ágában sincs befejezni a szériát. Sőt, az aktuális pletykák szerint a GTA IV sikere után már az ötödik rész is közeleg (ezt amúgy még november a Rockstar főnök is elismerte), melyet valószínűleg a júniusban megtartott E3-on mutatnak be először. Az EEDAR (Electronic Entertainment Design and Research) igazgatójától érkezett füles szerint pedig maga a játék valamikor 2011-ben kerül majd a boltokba. ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (52)

maxcavalera
maxcavalera 2010.09.01. 22:44
Jo lenne egy GTA.játék egy csaj karakterrel.
HalfLife2
HalfLife2 2011.03.10. 19:25
Üdv!

Én amondó vagyok, hogy ha ez a hír járja, akkor biztos sokkal kidolgozottabb, és tökéletesebb lesz a GTA5 a 4-nél, csak "ne kapkodják el" a kiadást inkább tartson 1-2 évvel tovább, de legyen tökéletes!!
A GTA4nek nálam akkora sikere volt minden téren, hogy szavakat nem találok rá!!
Karácsonyra megleptem magam egy elég fullos FULL HD LG Gaming monitorral és 1920×1080 FULL HD be maxon minden futtatom a játékot, hát mondanom sem kell igencsak látványos!! Ezenkívül lehetett találni hozzá javítást ami simán működik a magyarítással, a játékmentéseket is tökéletesen kezeli, fut is szépen - kell ennél több??

Ezenkívül az a legjobb a dologban, hogy igencsak el tudsz menekülni a rendőrök elől, nincs az a bosszantó dolog ami a GTA-k előző részeiben (főleg a San Andreas-ben) hogy akárhova mentem mindenhol ott voltak a rendőrök!! Sőt ha más - ki lehet próbálni elkezd a nyílt utcán ütlegelni minket (azaz Nikot) elfutunk úgy hogy utánunk jöjjön az illető és ha belebotlunk egy járőröző rendőrbe őt tartóztatja le ha a rendőr jelenlétében is ütlegel minket!!
Az naggyon tutti lenne, ha egy lelkes programozó, a GTA4 "tulajdonságaival" leprogramozná a San Andreas-t a Vice City-t és a GTA3-t is de a feladatok megmaradnának bennük és a városok is!! A SA-ból a sok "tanulás" dolgot kellene kiszedni, hogy egyből tudna max úszni vezetni, stb, ja és persze a GTA4 grafikájával tök király lenne szerintem!! ;-)
HalfLife2
HalfLife2 2011.03.10. 19:29
Ja csaj karakterrel mi?? :-D
És le tudna vetkőzni teljesen akár az utca kellős közepén, a sok autós pedig a szemeit gúvasztva egymásnak ütközne.......:-)
De talán ha vennünk kéne valami drágábbat nem a pénzünkel hanem a bájainkkal is tudnánk "fizetni" az illetőnek esetlegesen.....:-D
help96
help96 2011.07.04. 09:47
Hello!
Na akkor most lesznek állatok és gyerekek, vagy nem lesznek? Ugyanis én már elvesztettem a fonalat. :)
maxcavalera
maxcavalera 2011.09.19. 21:20
Jaja nem is lenne rossz :-)
ajánlott olvasnivaló