Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Nokia - az Ovi Shop legjobbjai

A Nokia mobilos áruházában is kiosztották a legjobbaknak ítélt díjakat.

2010.01.18. 13:35 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Az Apple mellett egy ideje már a Nokia is rájött, hogy csak úgy van értelme olyan mobilokat fejleszteni, melyekre játékok és programok készülnek, ha ezeket el is tudja adni a tulajdonosoknak. Az Ovi Store pedig, még ha nem is tökéletes, ezt biztosítja, és korrekt mennyiségű alkalmazást kínál a látogatóknak.
Így nem meglepő, hogy az előző év elteltével az OVI is úgy döntött, hogy díjakat oszt ki azon alkalmazások között, melyek kihagyhatatlannak tűnnek a telefontulajdonosok számára. Lássuk a végeredményt:

  • Zenei kategória:
   Shazam: A Shazam egy amolyan zenei mindenes, bár elsősorban arról híres, hogy képes rájönni egy-egy - általunk feldúdolt - dallamból, hogy mely számra is vágyunk, majd ha sikerült az azonosítás, meg is keresi nekünk, hogy aztán mindenféle adatot megmutasson róla, és akár meg is vásárolhassuk kedvencünket. Népszerűségéhez valószínűleg az is hozzájárult, hogy van ingyenes (trial) verziója.
  • Közösségi programok:
   Nimbuzz: Ahogy már mi is megírtuk róla, a Nimbuzz valóban kötelezően letöltendő alkalmazás, hisz szinte minden létező azonnali üzenetküldő klienst tartalmaz, legyen szó MSN-ről, ICQ-ról, Yahoo-ról, Google Talkról, vagy épp Skype-ról. Természetesen a program ingyenes.
  • Twitter kliens:
   Gravity: Manapság bizony már ez is kihagyhatatlan kategória... A Gravity pedig vélhetően nem véletlenül nyert, hisz minden beleraktak, ami csak kellhet: több hozzáférést is kezel, az íráson kívül képeket is tölthetünk fel vele, figyeli csoportjainkat, képes a keresésre, az automatikus csatlakozásra, és szükség esetén hangjelzéssel is riaszt.
  • Város és térkép kategória:

  WorldMate 2009: Érdekes és ingyenes S60-as alkalmazás, mely amolyan utazási mindenes. Van benne világóra, mértékegység átváltó, időjárás előrejelzés, ráadásul 350 repülőtér valósidejű eseményeit is tartalmazza (késések, törlés stb.), és még sok egyéb használható apróság is helyet kapott benne - ingyen. ■

Forrás: Mobilize.hu

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló