Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Dome7 - beindult a Facebook oldalunk

Nyereményjátékkal és extra tartalmakkal startol el a Facebookon a PC Dome.

2010.02.16. 20:54 | szerző: Retee | kategória: Dome

Ezúttal kissé rendhagyó módon nem a shop újdonságaival, hanem a "mezei" PC Dome ügyeivel foglalkozunk, hisz örömmel jelenthetjük, hogy az új idők szavának engedelmeskedve mi is elindítottuk Facebook oldalunkat. Mielőtt azonban valaki legyintene, gyorsan tisztázzuk, hogy nem célunk a PC Dome kettest megalkotni, azaz minden hírünket, cikkünket ott jelezni, mert erre itt a már jól ismert Dome. A nap legfontosabb eseményei mellett így inkább extra tartalmak kapnak majd helyet a Facebook oldalunkon egy-egy alkalommal: rövidebb, érdekesebb, viccesebb hírek és képek, illetve egyes - a Dome-ra még nem felkerült - cikkeink előzetesei, részletei. Kezdésképp például a holnap startoló fejlesztői körkérdés cikksorozatunk néhány mondata került fel, melyben a Crytek Budapest dolgozói mesélnek munkájukról.
A starthoz pedig mindjárt nyereményjátékot is hirdetünk: az első 100 rajongói regisztrációt elérve kisorsolunk egy X-Blades Royal Bundle játékot, benne a 23 centis Ayumi figurával és egy soundtrack CD-vel. Exkluzivitása, hogy itthon nem került a boltokba ez a kiadás. Csatlakozz!

hozzászólások (17)

Dino
Dino 2010.02.21. 14:40
Nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen dobozokba legalább 2-3-at mindig a saját ismerőseid közül válogat (ha vannak ilyenek).
LordMatteo
LordMatteo 2010.02.21. 14:52
+1, rohadt gyanús...:D

Kolbász, lentebbire: Ötletként feljött a dolog, de 60x60-ba egy logót nem nehéz besűríteni, cserébe a topikban mindenkinek ugyanolyan lenne, ami eléggé megnehezítené a kommunikációt egyesek szerint...:) Viszont külön, saját név + klánlogó meg nem fér bele szépen a 60x60-ba...én benne lennék de ehhez kell az egész csapat :)
LordMatteo
LordMatteo 2010.02.21. 14:53
Őőő, wattafakk. :D

Egyszerre néztem két topikot, aztán egybe vettem az írandó hsz-ket, sry! :D
SShark
SShark 2010.02.21. 20:40
:-D

A nagy hombár fejemmel....
SShark
SShark 2010.02.22. 14:10
Beleraktátok a bogarat a fülembe és ma fokozottan figyeltem a facebook szekciót. Valami Mátét meg Gergőt mutogat az állandóan. Most komolyan :-P
ajánlott olvasnivaló