Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kane & Lynch 2 Dog Days trailer

Gameplay videó a külső nézetes akció folytatásáról.

2010.03.17. 20:18 | szerző: Retee | kategória: Játék

Bár az IO Interactive bukott vele, mégis úgy döntöttek, hogy folytatják a Kane & Lyncht, s a két tragikus sorsú cowboy története újabb felvonást kap a közeljövőben. A folytatásról pedig most végre egy rendes bemutató videó is érkezett, amely tobzódik a gameplay részekben, úgyhogy tessék klikkelni. ■

Kane & Lynch 2: Dog Days
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Kane & Lynch 2: Dog Days

hozzászólások (5)

Creativ3Form
Creativ3Form 2010.03.17. 22:06
Na, akkor ide is:

DJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, BRRRRRRRRRRUTAL NAGY HANGULATA VAN!!!! Ez a kézikamerás cucc nagggyon jól áll neki! Már az első rész is büntetett atmoszférailag, de ez überelni fogja! NAGYON VÁRJUK!!!!
szedrencs
szedrencs 2010.03.17. 22:38
ha az első rész gameplay hibáit kijavítják az Io-s srácok - és szerintem ki fogják, különben a japán Square-es arcok élve megnyúzzák őket :) - és végig marad a városban a sztori (jó esély van rá) akkor ez valami nagyon durván büntetni fog.

Sztori + megvalósítás ránézésre rendben lesz.

Már fenem a 2 kontrollert az osztott képernyős koopra. :)
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2010.03.18. 09:48
Eleve furcsa hogyha nem aratott osztatlan sikert az első rész és nem volt olyan nyereséges akkor hogyhogy folytatják.Veszteséget játékokat nem szoktak folytatni hanem lefujják a projectet.Én viszont örülök neki hogy folytatodik.

Én játszottam az elsővel mert azt hallottam hogy jo.Igaz sajnos nem tudtam végigvinni mert a gépem elszállt igy mindent kezdhettem volna előlről ahhoz meg k.rvára nem volt kedvem.A második részt nagyon várom..


Jopofa ebben a videoban ahogy üldözik azt a pucér macát miközben a micsodája kikockázva van.K.rva jóó:):)
creedszl
creedszl 2010.03.18. 10:46
az atlétás szerkó meg az a szakáll:Dkicsit bruce willises a figura de geci jó!
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.03.18. 10:47
jól néz ki, meg lesz a hangulat is, úgy látszik, az új helyszín is rendben van, lesz pár bűnbarlang, amit kipucolhatunk arra fele :)
viszont ezt a két centiről sorozzuk egymást dolgot hanyagolni kéne, mert vérgagyinak néz ki, igazából kéne már egy fegyver a kezükbe, nem csak filmekből kéne kivenni jeleneteket, amikor pl. betörik az ajtót és a faszi megsorozza őket uzi-val, na ecsém, ha ott nem kap be legalább tíz golyót, akkor egyet sem, elég szarul fog kinézni, hogy ilyenek meg sem kottyannak főszereplőinknek.
ajánlott olvasnivaló