Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield: Bad Company 2 - már 2 millió felett

Erős rajtot vett és uralja a márciusi eladásokat a Bad Company 2.

2010.03.18. 16:27 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Battlefield: Bad Company 2 megjelenése előtt az Electronic Arts arról beszélt, hogy az új Battlefield segítségével vissza fogják venni az FPS piac feletti ellenőrzésüket, azaz készek harcba szállni a Call of Duty ellen. Nos, a Bad Company 2 azóta megjelent és a hivatalos jelentések szerint igen erős rajtot vett az eladások tekintetében, hiszen két hét alatt 2,3 millió példány talált gazdára belőle Európában és az USA-ban, és biztosan vezeti a márciusi eladási listát is. Az más kérdés, hogy a pénzügyi győzelemhez ez is kevés, mivel a Modern Warfare 2-ből csak az első nap körülbelül 7 millió darabot adtak el. ■

Battlefield: Bad Company 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield: Bad Company 2

hozzászólások (7)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.03.19. 03:00
no igen, esetünkben ugye a pc-s társadalom nem kapott előzményt, ami nagyban befolyásolta az előrendelések számát véleményem szerint, ami ugye a modern warfare 2 legnagyobb előnye volt, hiszen adott volt egy CoD éra, és egy előzmény, ami sokak (milliók) tetszését elnyerte, ergo mindenki előrendelte, gyakorlatilag előre utalva a pénzt és javítva az eladásokat, ezért is kelhetett el olyan irdatlan mennyiségekben az első hetekben a cod, a bf bc 2-nek jót tett volna az első rész pc-s kiadása.

ezek mellett szerintem el fogja érni a cod eladásait, engem is a coddal szemben nyert meg, hiszen abban láttam azokat a lehetőségeket, amiket ebben valósítottak meg.
goodboy007
goodboy007 2010.03.19. 08:25
Azért a BF név a piacon van már egy ideje, úgyhogy ha valaki a Battlefield meg a Dice szavakat látja együtt, sejtheti, hogy nem egy tucatszarról lesz szó, hanem minőségi alkotásról.

A legnagyobb hátrány szerintem az a CoD-okkal szemben, hogy eddig nem volt normális single kampány, gyakorlatilag a multis pályákon kellett végigmenni gépi társakkal, sztori nélkül. Míg a CoD-széria azért linaritása ellenére is élvezhető, izgalmas kampányokkal rendelkezik (most a Treyarch féle WaW-ot tekintsük semmisnek). Gondolj csak az első részben a szovjet "partraszállás"-ra vagy az MW Csernobilos, lopakodós pályájára.
LordMatteo
LordMatteo 2010.03.19. 15:08
A CoDnál jobb, de a Bf-s rétegnek nem ez a megváltás - egyben reagálnék goodboynak is -, tényleg nagyon jó...de nagyon arcade jellegű lett, a klánéletet nem is támogatja szinte, szerintem nem lesz akkora jövője mint Bf2-nek volt, amire még most is rendszeresen szerveznek kupákat és laddereket.

Persze vannak benne jó ötletek, átvételek, pl killcam, rombolhatóság, stb, csak kicsit több jármű, nagyobb pályák, több játékos, valamint visszahozni a Bf2 erényeit is, és akkor 10 évre elegendő játékot tehetnek le Dice-ék a Bf3 személyében.
Dark Archon
Dark Archon 2010.03.19. 18:25
Ami előnye volt a BF2-nek, azt a BF2142 már porrá alázta, szólva mindegy :D
LordMatteo
LordMatteo 2010.03.19. 19:26
És melyik most az "élőbb" játék? Na? Űrbéef keveseknek kell...mellesleg megy egy PM...
ajánlott olvasnivaló