Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

LG - bővül a KP500 család

A KP500 kinézetével, ám 3G-vel és más fontos funkciókkal érkezik a GS500.

2010.03.31. 18:40 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Hazánkban is igen népszerű az LG KP500, amely jelenleg az egyik legolcsóbb érintőképernyős mobil a piacon. Igaz, a 3G-t sokan hiányolták, ám a most érkező két folytatás közül az egyik már a szélessávú internettel is megbarátkozott.

    • LG GS500 (Cookie Plus) (első kép)
      Az erősebb változat, noha kinézetben gyakorlatilag tökéletes mása a KP500-nak: 3"-os, 240 x 400-as felbontású 256 ezer színt megjelenítő kijelző, 3 MegaPixeles kamera, amely videót is képes rögzíteni, no és persze most sem hagyták ki az LG-nél a kézírás lehetőséget. Ami viszont új, az két hiányolt funkció: a 3G segítségével villámgyorsan szörfölhetünk a neten, míg a 3,5mm-es jack csatlakozónak köszönhetően az MP3 lejátszó funkciót nem csak headsettel lehet használni. Amit még érdemes megemlíteni, azok a beépített alkalmazások, a 3G ikon és a LiveSquare segítségével közvetlenül érhetjük el a Twitteres és Facebookos ismerősöket, míg az új Widgetek között ezúttal már időjárás előrejelző, Amazon/Ebay kereső, illetve a New York Times is megtalálható. A három színben (fekete, ezüst, bíbor) is megvásárolható GS500 ezenkívül minden már ismert alkalmazásán bővített egy picit, igaz a beépített 30 MB-os memória kevéske, ám microSD kártyával akár 8 GB-ig is bővíthetjük. Hazai megjelenése - ahogy az ára is - egyelőre még nem tisztázott.
    • LG GS290 (Cookie Fresh)

    A másik darab pedig gyakorlatilag mindezek másolata, leszámítva természetesen a 3G-t, illetve kamerája nem 3, hanem mindössze 2 MegaPixeles. Marad viszont a 3,5mm-es jack csatlakozó, a Facebook és Twitter kliens, illetve kezelőfületét 18 különböző színsémából álílthatja össze gazdája. A GS290 négyféle színben (ezüst, narancssárga/fehér, bíbor/fehér és kék/világos ezüst) kerül a boltokba, ám ára és pontos hazai megjelenése még szintén titok. ■

előző
következő
LG - bővül a KP500 család
LG - bővül a KP500 családLG - bővül a KP500 család

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló