Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Windows Phone 7 - jönnek a Kin tesók

Kompakt mérettel, 600 MHz-es processzorral, teljes qwerty billentyűzettel és Facebook/Twitter/Myspace kezdőképernyővel érkezik a Kin One és a Kin Two.

2010.04.29. 18:00 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Szép lassan a Microsoft is felveszi a támadóalakzatot, és a megújult operációs rendszerével megpróbál beszállni az elmúlt 1-2 évben számára elveszi látszó mobilos háborúba.
Az egyik első versenyző pedig máris egy ikerpáros, a Kin One és a Kin Two, mely készülékek elsősorban a "közösségi élményekre" lettek kihegyezve. S bár ez a funkció ma már gyakorlatilag alapkövetelmény, az alábbi videón látszik, hogy a Microsoft kissé komolyabban gondolta a Facebook/Twitter/Myspace/Windows Live integrálását, mint amit megszoktunk, ráadásul ehhez tökéletes passzol az interaktív felület is.
A friss információk szerint mindkét mobilt egy 600 MHz-es processzor hajtja majd meg, mely mellett 256 MB RAM kerül a készülékekbe. Ebben tehát nincs különbség, csak a méret és a multimédiás funkciók térnek el a két testvér esetében.

    • Kin One (első két kép)
      A páros első tagja elsősorban ultrakompakt méretével tarolhat, hiszen már a képeken is látszik, finoman szólva sem egy testes telefonhoz lesz szerencsénk. Ehhez képest mégis kap kihajtható qwerty billentyűzetet, amelynek mérete viszont inkább csak az egykezes billentyűzéshez elegendő. A 3G-s képességekkel és 4 GB belső memóriával felszerelt mobil emellett egy 5 Megapixeles kamerával (autófókusz, arc és mosolyfelismerő funkció, LED vaku) és Zune lejátszóval is büszkélkedhet.
    • Microsoft Two (utolsó két kép)

    A "nagydarab" tesó, aki azonban nem csak méreteiben, hanem funkcióival is a One felé nő. A Two esetében ugyanis a kihajtható qwerty már a szokásos nagyságban pompázik, s a mobil nem 5, hanem 8 Megapixelt kínál a fényképezéshez, sőt még HD minőségben is képes videót rögzíteni, és 8 GB-os háttértárral rendelkezik. ■

előző
következő
Windows Phone 7 - jönnek a Kin tesók
Windows Phone 7 - jönnek a Kin tesókWindows Phone 7 - jönnek a Kin tesókWindows Phone 7 - jönnek a Kin tesókWindows Phone 7 - jönnek a Kin tesók

Forrás: Mobilize.hu

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló