Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Age - anime érkezik

A Bioware megállapodást írt alá a FUNimationnel, így már jövőre megérkezhet a DA világát bemutató anime.

2010.06.08. 15:27 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az EA már meglépte, hiszen a Dante's Inferno kapcsán készült anime átirat is, de most a BioWare is megállapodást írt alá egy stúdióval, s a hírek szerint május óta folynak is a munkálatok a filmen. A FUNimation által készített rajzfilm tervezésében azonban a BioWare több vezetője is részt vesz, mert a cél az, hogy a mű egyrészt érdekes/értékes háttérinformációkkal szolgáljon a fantasy világról, másrészt pedig tovább is kívánják vinni a játékban megismert sztorit.
Gen Fukunaga, a FUNimation igazgatója örömét fejezte ki a megállapodás kapcsán, s megemlítette, hogy a kész anime várhatóan jövőre fog megérkezni. ■

Dragon Age: Origins
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon Age: Origins

hozzászólások (7)

Creativ3Form
Creativ3Form 2010.06.09. 14:47
Kiváncsi leszek, hogy a játékot dolgozza e majd fel, mint a Dante's Inferno anime, vagy előzmény lesz, mint a Dead Space anime. Várjuk, mivel a játékot imádjuk.
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Juraviel.Ihuan.Bedvin 2010.06.09. 22:04
A játék történetét imádtam... és a fantasztikus felépítettségéből, sokrétűségéből kifolyólag nem örülök neki. Baj-e? :D

Mivel mindenki másképp élte meg, élte át, más eredettel, valamint a fontos, a világ jövőjére kihatással bíró döntések tekintetében befolyásolta a végkimenetelt, így nem látom értelmét annak, hogy bármit is bemutassanak.

Ahány ember, annyiféle DA:O. Szóval szerintem nem jó ötlet.

Ugyanez a véleményem a Mass Effect megfilmesítése kapcsán is.

A pénz, a pénz, a pénz... :-(( :-(

Szerk.: Valószínűleg kisebbségben vagyok a véleményemmel! :D
Madrac
Madrac 2010.06.09. 23:42
Amit leirtal ugyanugy ervel mellette is, hisz neked valoszinu mas elmeny volt, mint az anime tortenete lesz, igy csak nyersz a dologgal. ;)
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Juraviel.Ihuan.Bedvin 2010.06.10. 12:26
Akkor nagyon félreérthetően érveltem. ;) :D

Én úgy játszok minden szerepjátékot, hogy magamat helyezem a főhős helyébe, tehát valóban végiggondolom, hogy én abban a helyzetben miként döntenék.

Még nem játszottam az "Eszméléssel", de írták, hogy csökkentették a párbeszédeket, mert sokan negatívumként hozták fel, hogy sok volt belőlük. Én imádok beszélgetni az ilyen játékokban.)

Mások meg úgyis játszanak, hogy kialakítanak előre egy adott karakterhez "tulajdonságokat", hogy nagyjából milyen a felfogása és értékrendje, s eszerint játszanak és döntenek. Ez is egy izgalmas formája a szerepjátszásnak.

Szóval nekem megnehezíti az újra játszhatóságot, mivel magamat helyezem a játékba, míg más kipróbál más útvonalakat is.

Utóbbiaknak lehet igazán élmény az anime. :D Mivel én más szempont szerint játszok, nem nyerek semmit. Különben is, nem fogom erre a leendő sorozatra pazarolni az időmet. :D

Amúgy tartom továbbra is, hogy a pénzről szól ez, hogy márkából minél több pénzt passzírozzanak ki. :)
Madrac
Madrac 2010.06.10. 12:59
Attol is fugg ki irja a tortenetet. Ha az eredeti csapat, akkor elkepzelheto az is, hogy itt olyan otleteket valositanak meg, melyek a jatekba nem illeszkedtek bele valamiert.
ajánlott olvasnivaló