Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

FIFA 11 - új motorral

Végre a PC-s verzió is a konzolos motort fogja használni az új FIFA-ban.

2010.07.10. 14:11 | szerző: Retee | kategória: Játék

Habár erről ritkán beszél az Electronic Arts most mégis azt jelentette be, hogy az új FIFA epizód PC-s verziója végre megkapja a "következő generációs" motort, melyet a rajongók már jó ideje hiányolnak. A hivatalos közlemény szerint az EA két év fejlesztés után a konzoljáték-motort PC-re is optimalizálta, így itt is konzolminőségű játékmenetre, játékmódokra és látványra számíthatunk. Az engine azonban nem csak a látványban változtathat az eddigiekhez képest. A FIFA 11 PC tartalmazni fogja a 360°-os labdavezetési rendszert, mellyel a játékosok precízen irányíthatják a labdát, valamint a következő generációs animációs technológiát, melynek eredménye a "Skilled Dribbling" labdavezetés: ezzel a védőkkel szemben állva rendkívül kifinomult oldalsó labdavezetéssel juttathatjuk tovább a labdát. Fejlődött a fizikai, azaz test-test elleni játék is: az ütközésmegosztáson alapuló technika változatos, kevésbé kiszámítható, hosszabb küzdelmet tesz lehetővé a labda birtoklásáért a játékosok között. ■

FIFA 11
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
FIFA 11

hozzászólások (12)

Retee
Retee 2010.07.10. 23:03
Egy sima játéknál a motor meg stb. fejlesztése kb ennyi idő. Ezért bukók a sorozatok, amiket évenként adnak ki, mert egész egyszerűen se idő, se pénz nincs arra, hogy minden évben új motort készítsenek hozzá. Megcsinálják, aztán minden évben felhúzzák és kicsit csinosítják, amíg lehet. Ugye egy UT Engine verziót is jó pár évig tudnak használni, nem sorozat-játékoknál is.
neumark
neumark 2010.07.11. 11:32
Fasza, de amúgy a 09-re is ígérték már a teljesen új konzolos motort, én ebben már nem bízom. Amúgy ha idén tényleg új motort kap a játék, akkor a következő kábé progress in 2020.:-D
salvadorlynx
salvadorlynx 2010.07.16. 11:03
Szerintem a focis játékok már rég nem képesek újat mutatni.
Tény hogy a konzolos verzió vmivel jobb, de messze nem érzem olyan zseniálisnak mint amilye osztályzatokat szokott kapni.
A legfontosabb az MI fejlődése lenne. Bosszantóan nem tudnak helyezkedni a csapattársak és nincs bennük semmi kreativitás.
A sport játékok közül szerintem az NBA2K sorozat a legjobb. Mind grafikailag mind játékélményben. Persze kisebb pálya, kevesebb ember, könyebben kontrollálható a játék, alacsonyabb a hardverigény.
Hát remélem ez a fifa jó lesz. Idén ha jól tudom nem lesz pes pc-re.
Régen játszottam jó focis játékkal.
eMJé
eMJé 2010.07.21. 14:54
Recommended Specs: CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better). Intel Core2Duo @ 2.4Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7.

1 Gigabyte of RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7).

DirectXŽ 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above). ATI RADEON HD 3870. NVIDIA GEFORCE 8800 GT

Rating: E for Everyone, PEGI 3+

Forrás
Breki
Breki 2010.07.31. 20:15
Nem jól tudod

Nem tudom ki kezdte el terjeszteni ezt a hülyeséget 8-)

én 10 perce játszottam :-D
ajánlott olvasnivaló