Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Beárazták az új, 4 GB-os Xbox 360-at és a Kinectet

Augusztusban jön az új konzol, ősszel pedig a kontroller.

2010.07.20. 18:55 | szerző: Dino | kategória: Konzol - Microsoft

A napokban jelent meg a felújított, teljesen megváltozott külsejű (és belsejű) Xbox 360 konzol, augusztusban pedig újabb változat érkezik belőle. Az új design és a beépített wifi mellett ebben a verzióban a 250 GB-os winchester helyett 4 GB beépített flash memória lesz, az ajánlott végfelhasználói ára pedig 59990 forint lesz. (Ez a változat gyakorlatilag a jelenlegi Arcade verziót váltja le. A memória pedig többek között azért fontos, mert a Kinect használatához szükség van 175 MB memóriára, az eddigi Arcade modellben pedig semmilyen tároló nem volt alaphelyzetben.)
A tavalyi E3-on még Project Natalként bemutatott, majd az idei Los Angeles-i kiállításon már Kinect néven prezentált új, két kamerára épülő kontrollere ősszel (várhatóan novemberben) érkezik, és a Kinect Adventures játékkal összecsomagolva lesz kapható, 41990 forintos áron. Egyúttal egy csomagban elérhető lesz a Kinect a fent említett, 4 GB-os Xbox 360 alapgéppel is, 89990 forintért (ehhez is jár az említett Kinect Adventures).
A Kinect Adventuresben húsz kalandban vehetünk részt, hegyi akadálypályáktól nagysodrású zúgókig száguldozhatunk, miközben nem kell a kezünkbe fogni semmilyen kontrollert, a Kinect érzékeli testünk mozgását.
A Kinect megjelenésekor 15 játék fogja támogatni az új kontrollert, de természetesen folyamatosan érkeznek majd az újabbak is. Közülük a Kienctimals, a Kinect Sports és a Kinect Joy Ride 9990 forintos áron lesz megvásárolható. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló