Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Medal of Honor - új trailer

A Linkin Park DJ-je által rendezett videóban az együttes egy új száma is felcsendül.

2010.07.28. 11:32 | szerző: Retee | kategória: Játék

Érdekes módját választotta az Electronic Arts az új Medal of Honor reklámozásának, hiszen az ügy érdekében a Linkin Park csapatával állapodtak meg. Ennek következtében egyrészt a csapat egy új száma is felcsendül majd a játékban, de egy rövid részlet erejéig már most is bemutatkoztak, hiszen az új trailert az együttes DJ-je, Joe Hahn rendezte. ■

Medal of Honor
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Medal of Honor

hozzászólások (21)

KisCsirkee
KisCsirkee 2010.07.29. 16:48
Különleges erők, különleges katonája, különleges bevetésen, sok múlik rajta... bla... bla.... bla... bla.... Ismerős nem? Hányszor is volt már 2007 óta? Kismilliószor. Inkább csinálhatnának egy játékot, ahol Kabul felett repkedsz egy Apache helikopteren, és lövöd a civileket. Vagy egy durva, véres misszió után bosszút állsz társaiddal a helyi nőkön és gyerekeken. Szívesen látnék egy játékot, ahol felszínre kerülnének a szörnyűségek, és nem csak a csillagokat és kék-fehér sávokat lehet látni...

Nem unod a WWII-t? Hányszor akarod még a dicső Vörös Hadsereg bakancsaiban végigrabolni Európát? Hányszor akarsz még dicső amcsi lenni, partraszállni Normandiában, végre helyre tenni a náczikat? Az most mindegy, hogy csónakban, vagy ejtőernyővel. Hányszor tettük már meg mindezt, s szabadítottuk fel az öreg kontinenst a gaz fasiszták uralma alól? Az egyetlen téma ami itt még nincs túljáratva az a csendes-óceáni hadszíntér nincs túljáratva, arról kibírnék 1-2 jó játékot, mert az egyetlen említésre méltó alkotás az a MoH: Pacific Assault volt. (A CoD:WaW-ot én nem nevezem játéknak, vagy alkotásnak. Egyáltalán semminek...)

Dealer: A WWI tényleg nem FPS barát. Hónapokon keresztül ülni az árokban, aztán sípszóra kiállni a létrához, vezényszóra kimászni, majd lassú menetben elindulni a német géppuskák felé... Háááát...
GustyX
GustyX 2010.07.29. 17:34
CoD4, CoDMW2, BFBC2. Ezeken kívül volt még valami "mw"-es?

Lehet bennem van a hiba, de nem. Amiket leírtál pl. eszembe sem jutnak játék közben. Partraszálláskor sem gondolok arra, hogy most egy dicső, világmegmentő amcsi katona vagyok, aki "egymaga" helyreteszi a nácikat. Yuri közlegényként sem fordul meg a fejemben, hogy bosszút álljak a hazámért és kiírtsam a németeket, miközben kifosztom a civileket, megerőszakolom az asszonyokat. Ha németekkel kellene egy játékban lerohanni Franciaországot, Benelux-ot, Krétát... vagy kiszabadítani Mussolinit, akkor sem az járna fejemben, hogy létrehozzak egy fasiszta Európát.

Az igénytelen, hülyeségekkel teli "A 2. világháború" című könyvsorozatból kiindulva még bőven lenne mit feldolgozni a témáról. Mind szövetséges, mind német oldalról. Bár ez utóbbira minimális az esély.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.07.31. 20:51
Az a helyzet, hogy elértünk oda, amikor már mindent lefedtek, kezdve a MoH:AA-val, a CoD-on át az új MoH-ig, magyarul "körbeértünk", a jövő harcászata van még esetleg (BF 2142 az egyetlen valami, meg a 3DMark fejlesztőinek kis játéka az űrben lövöldözéssel), visszább meg nem annyira akció-FPS barát a terep. Ha ezek után visszatérnek a második világháborúra, az sem lesz véletlen. Mi, akik már játszottunk az Allied Assaulttal, már láttunk "mindent" azóta, de akik most lesznek 12-14 évesek, azok épp elkezdik megismerni a háborús FPS-ek világát, és valszeg az új CoD és MoH epizódok láttán nem fognak visszatérni a régi (első) részekhez, így az új vevőrétegnek még mindig megéri, és mindig meg is fogja érni készíteni a százhuszonötödik epizódot is, mert nem lehet mindig egy korcsoport a célpontja egy kiadónak/játékfejlesztőnek. Szerintem már rég rájöttek mindenhol, hogy nem gond, ha újra és újra ugyanazt próbálják eladni (pl. a Battlefield BC 2-höz jön ugye a Vietnam pályacsomag, holott létezik egy Battlefield Vietnam nevű játék, ami teljes egészében erre a környezetre lett kihegyezve! A Vietcong 1-2-ről és a Men of Valor-ról nem is beszélve.), a lényeg, hogy pörögjenek az eladások, amik - az újszülöttnek minden új alapon - pörögnek is. Valljuk be, ha mi lennénk adott, fiatalabb korban, mi sem szeretnénk, ha nem készülnének ezen témákban játékok, esetleg tudván az elődökről, és arról, hogy kimaradhatunk a jóból.;-)
Kanduhrka
Kanduhrka 2010.07.31. 21:00
Engem nem zavar, ha ugyanazt a témát előveszik 4-5 évenként, de akkor legyen is valami fejlődés a játékokban realizmus terén. Egyelőre szinte minden FPS-ben borzalmas a mesterséges intelligencia, a rengeteg szkriptelt jelenet miatt is. Annyiszor kezdhetünk újra egy pályát ahányszor akarunk, nem tudjuk megmenteni a csapattársakat, emiatt számomra már szétesik az izgalom, a feszültség. Nincs tétje az egésznek. Például a codban hiába hal meg az összes melletünk harcoló, ha egyből küldik az utánpótlást. (kivéve a történetben fontos karakterek nem halnak - ők sebezhetetlenek, mint Price)

Az meg nekem nem kielégítő, hogy úton útfélen lebasznak vmi aranyat, vagy hasonlót, hogy felszedjük, amiért achievement pontokat kapunk...
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.08.01. 20:30
Pacific Assault, ennyit mondok. a szar codban már az első résztől a scriptelt jelenetek és a végtelen számban spawnoló ellenségek voltak a játék legnagyobb hibái. az említett játékban sem halnak meg a társaid, de a valaha volt leghangulatosabb háborús fps, ezt garantálom. és a japók nem spawnolnak újra, amíg nem mész előrébb, mint az ÖSSZES kibaszott CoD-ban!
ajánlott olvasnivaló