Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Jön a S.T.A.L.K.E.R. 2

Bejelentették a játék folytatását.

2010.08.14. 08:55 | Madrac | kategória: Játék

A GSC Game World bejelentette, hogy már dolgoznak a S.T.A.L.K.E.R. 2-n, melynek az alapját az új multi-platform technológiájuk jelenti. Az első rész a kiegészítőkkel együtt több, mint négymillió példányban fogyott el, így nem különösebben meglepő a folytatás érkezése. A játék valamikor 2012-ben kerülhet a boltokba. ■

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

hozzászólások (13)

U.R.H.
U.R.H. 2010.08.15. 19:27
Én nem tapasztaltam ilyet, hogy nem tudtam feladatot befejezni. Szerintem ízlések és pofonok, hogy kinek mi tetszik.

Tény, hogy a sok beígért dologból baromi sok mindent elhagytak, de szerintem alapjáraton nem mondhatjuk rá, hogy egy szar játék. Nem igazán van hozzá hasonló.

Sikeréhez talán még az is hozzájárulhatott, hogy nagyon könnyem moddolható. Van amit még én is megtudtam hozzá írni, pedig nem vagyok egy programozó. És pl Oblivion lost modd-al még faszább lett a játék.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2010.08.16. 09:06
Kain:


Én tiszteletben tartom a véleményed mert nem vagyunk egyformák.Nekem nagyon bejött a játék neked nem.De kinek mi.A Half Life 2 és folytatásai nekem is nagy kedvenceim de nehéz lenne sorba állitani melyik is áll a sok jo játék között első helyen.

Nálam mindenképpen a Stalker mivel melyik FPS játékrol mondhatod még el hogy Csernobil elhagyatott részein és Pripyat kihalt házai között lövöldözhetsz?Semelyikről.Az hogy KÉSŐBB a CoD4-ben is volt az már más tészta.Mert addigra már volt Stalker és gondolom belerakták ezzel is kicsit megfűszerezvén a dolgot.

Tény hogy a SHOC-ban nekem is volt egy olyan gondom mikor a csákót kellett kilőni a toronybol majd visszamenni és elvállalni hogy segitünk a stalkereknek és felrobbantják a falat na ott nekem mindig kilépet a bug miatt.De a sok bosszuság ellenére is azt kell mondjam hogy életem egyik legjobb játéka a Stalker akár bugos akár nem:):)Erről ennyit.
ufodani
ufodani 2010.08.16. 17:23
+1
Megjegyzem nekem a CoP-ban numerikusan 0 volt a bugok száma.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2010.08.17. 00:10
UFODani:A COP-ban még én se találkoztam BUG-gal itt konkrétan az első részről a SHOC-rol volt szo hogy bugos....
Attak
Attak 2010.08.17. 20:37
Helyes,Stalker4ever!:-D
ajánlott olvasnivaló