Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Új Logitech billentyűzet-egér kombó érkezik

Európában már elérhető a notebookokhoz ajánlott MK520.

2010.08.30. 13:40 | szerző: Retee | kategória: Kütyü

A Logitech bemutatta a Wireless Combo MK520 billentyűzet-egér kombinációt.
Az Incurve billentyűzet konkáv felületű, finoman lekerekített élű, s elem-élettartama három év. Beépített multimédia vezérlőgombjainak köszönhetően az egér használata nélkül, egyetlen gombnyomással elnémíthatjuk a számítógépet vagy átugorhatunk a következő zeneszámra.
A normál méretű egér jobb és bal kéz alatt is jól könnyedén használható: formatervezett külseje mellett az oldalsó gumírozott fogófelület is megkönnyíti fogását. Az egér elem-élettartama egy év. A nagy teljesítményű lézer szinte bármilyen felületen megbízhatóan működik, kivéve az üveget és a tükröződő anyagokat.
A parányi Unifying vevőegység pedig olyan kicsi, hogy elcsomagolt állapotban is benne hagyhatjuk laptop gépünkben, és amikor szükségünk van rá, azonnal vezeték nélküli kapcsolatot létesít a billentyűzet/egér és a számítógép között. További előnye, hogy más kompatibilis egeret, billentyűzetet vagy számbillentyűzetet is használhatunk vele, anélkül, hogy újabb USB vevőket kéne a gépbe dugnunk. A vevőegység a Logitech 2,4 GHz-es vezeték nélküli adatátviteli megoldását használja, ami 10 méteres távolságon belül gyakorlatilag késés vagy kihagyás nélküli stabil kapcsolatot biztosít. A billentyűzetről 128-bites AES titkosítással érkeznek gombnyomásaink, ami a létező egyik legjobb biztonsági megoldás, hogy begépelt adataink védve maradjanak illetéktelenek elől.
Az MK520 európai megjelenése augusztusra várható, ajánlott fogyasztói ára 59,99 euró. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló