Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Logitech - vezeték nélküli headset PS3 és Xbox 360-hoz

Decemberben érkezik Európába az F540.

2010.09.28. 16:30 | szerző: Retee | kategória: Kütyü

A Logitech bemutatta az F540 vezeték nélküli mikrofonos fejhallgatót, melyet ezúttal a játékkonzol tulajdonosok tudnak felhasználni. Az új F540 különlegessége, hogy három különböző hangforrásra is rácsatlakozhatunk, melyből egy akár a PS3, vagy az Xbox 360 is lehet. Ennek segítésével pedig sztereóban hallgathatjuk a játékot vagy a zenét, és még beszélgethetünk is anélkül, hogy közben gubancos kábeleket kéne kerülgetnünk a szobában.
Persze a vezeték nélküli headset három analóg hangbemenetére emellett a a TV, a DVD lejátszó, egy MP3 lejátszó vagy bármilyen további eszköz is rácsatlakoztatható. A headseten pedig minden szükséges vezérlőgombot megtalálunk: külön hangerőszabályzó a játékhoz és a beszélgetéshez, mikrofonnémító és bemenetválasztó gomb. A zajszigetelő, fül mögötti kialakítás és a méretre állítható fejpánt pedig a kényelemért felel.
A fejhallgató 40 milliméteres, lézerrel megmunkált hangsugárzókat használ a sztereó hangzás megteremtéséhez, melyeket az újratölthető akkumulátor egyszeri feltöltésével 10 órán át használhatjuk.
Az F540 a tervek szerint idén decemberben kerül az európai boltokba, s ajánlott fogyasztói ára 149.99 euró lesz. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló