Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Force Unleashed II - sztori trailer

Hangulatos új trailer a folytatásról.

2010.10.08. 12:50 | szerző: Retee | kategória: Játék

Már csak két hét és a "jedi" visszatért, hiszen érkezik a The Force Unleashed második része, melyben Starkiller klónja tombolja majd végig a galaxist. Hősünket eredetileg Vader hozza létre, hogy az ő céljait szolgáljuk, ám már történetünk elején máshogy döntünk sorsunkról, s hamarosan ismét szembenézhetünk a sötét lovaggal. ■

Star Wars: The Force Unleashed II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: The Force Unleashed II

hozzászólások (9)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.10.09. 21:05
egyetértek. szép volt jó volt (köhhm-köhhm) de ez a story vérgagyi és érződik rajta az erőltetettség. végig fogom tolni, de nem várok nagy csodát tőle.
KovácsPéter
KovácsPéter 2010.10.11. 16:39
Érdekes sztorija lesz, szerintem jobb, mint az első résznek.

Egyébkeént láttátok, hogy a klónoknak fehér fénykardjuk van? Új fénykardszín jött be a star wars világába!
TcG|Rommel|Hun
TcG|Rommel|Hun 2010.10.11. 16:52
Ott baszták el ezt az egészet, hogy nem vették ki a TFU-t az eredeti SW-univerzumból. Már az egy is sántított egy ilyen rohadt erős jedivel, de ez a kettő már tényleg gány. Ahelyett, hogy átpakolták volna az egészet a Kotor univerzumba... Ott a Revanok és Malakok közt simán elfért volna egy ilyen erős jedi.
Creativ3Form
Creativ3Form 2010.10.11. 17:00
Igen, az volt a baj, hogy nekik nagyon kellett Darth Vader, mert amúgy jól hangzik, hogy Vader eltitkolt tanítványa, de ezzel az erővel akkor is nagyon nagy túlzásba estek. Mert ha előtte vagy utána játszódna, mármint a filmek előtt vagy után, akkor elférne, de így, hogy köztes rész, eléggé...nos...nem állja meg a helyét. Túl erős ez a csávó ahhoz, hogy semmi említés ne legyen róla a filmekben. Persze, ez nem a film hibája, mert ki gondolt volna ennyire előre, de akkor is gáz kicsit, hogy egy Neo harcost kreáltak. Nem is értem Lucas hogy ment bele abba, hogy ez köztes epizód legyen, és ne előtte vagy utána játszódjon az általa felállított történetnek. Persze ettől még szeretem az első részt, és ezt a másodikat is kitolom, bár sztem max minimum grafikán fog futni, de ettől még tény, hogy a történet papírvékony, és elég nagy kérdőjelek vannak benne. Sztem simán működött volna a dolgo Vader és a filmek sztorija nélkül is.
Slyder
Slyder 2010.10.11. 18:36
Nem kell ezen hőbörögni. A SW filmek is simán elbírtak volna ehhez hasonló mutatványokat csak ki lett spólorva belőlük, meg amúgy is a 4,5,6 ezekben még esély sem lett volna a filmvászonra vinni ilyen szintű számítógépes trükköket. Meg az old SW fanoknak, akik a SW gerincét adják, nagyon mindegy mikor és mennyi Erő használat van a filmben.
A Force Unleashed pedig, a mi lett volna ha...
ajánlott olvasnivaló