Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Valóban létezik a PlayStation Phone?

Az évek óta keringő pletykákhoz most képet is kaptunk.

2010.10.27. 15:05 | szerző: Playbahnosh | kategória: Kütyü

Már sokan és sokat pletykáltak egy új Sony PlayStation Phone létéről, de az évek óta terjengő találgatásokból eddig nem lett valóság. Most viszont egy állítólagos termékfotó (jobbra, katt a nagyításhoz) is felbukkant a készülékről, ami egy PSP Go és egy modern okostelefon keverékének látszik. A keringő leírások szerint a belseje is igencsak figyelemre méltó: 1 GHz processzor, 512 Mb RAM, 1 Gb ROM, Micro SD támogatás és a legfrissebb Android fut majd rajta. A kb. 10 centis érintőképernyő mellett találunk rajta PSP gombokat, de analog stick-et nem, viszont a hosszú touch-pad, ami elvileg multi-touch funkciós, képes lesz dual analog stick-ként is működni. A PSP játékok mellett egyéb programokat is futtat majd, ezen kívül lehet vele telefonálni, internetezni, lesz benne GPS, kamera és minden más, ami a mai okostelefonokban megtalálható.
Persze, ezek mind csak találgatások és bármennyire meggyőzően néz is ki a kép, ez sem biztosíték semmire. A híreket a Sony Ericsson és a Sony Computer Entertainment sem cáfolni sem megerősíteni nem akarta, mondván spekulációkat és pletykákat nem áll szándékukban kommentálni. A képről többen is azt feltételezik, hogy hamis, főleg a kezelőfelület kialakításának furcsaságai miatt, de kb. ugyanennyien állítják, hogy valódi a készülék, egyelőre semmi sem biztos. ■

hozzászólások (3)

sipec
sipec 2010.10.27. 15:46
nahde a kijelzo milyen felbontasu?
Raistlin666
Raistlin666 2010.10.27. 16:08
Ez a kép egy büdös nagy fake.

De híreznek a PSP2-ről ami viszont minden jel szerint full hd lesz. Ez persze kicsit parasztvakítás a 3DS mellett, de speciel ha TV-re lehet kötni esetleg, akkor máris nem akkora bajság.

Szerintem egy ilyen PSPGo-ra hajazós meghajtó nélküli marhaság csak még jobban bebukna.
Bali1337
Bali1337 2010.10.27. 23:21
engadgeten volt fent:-|
ajánlott olvasnivaló