Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ingyenessé válik a Champions Online

Leveszik az árcédulát a szuperhősös MMO-ról.

2010.10.27. 16:03 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

Az Atari és a Cryptic Studios tegnap jelentette be, hogy 2011 első negyedévétől ingyenes lesz a Champions Online. A szuperhősös MMORPG elég közepesen rajtolt az MMO mezőnyben, de a nagyfokú testreszabhatóság és dizájn miatt mégis sokan elkezdték. Az ingyenessé válás persze egyáltalán nem tejleskörű, a nyílt játék csak az alapjátékra vonatkozik, előfizetéssel és mikro-tranzakciókkal további tartalmak is elérhetőek lesznek.
"A Champions Online ingyenesen játszhatóvá tétele remek alkalom egy teljesen új PC játékos közönség megnyerésére, akik eddig az előfizetési díj miatt nem akarták kipróbálni a játékot" mondta John Needham, a Cryptic Studios vezetője, majd hozzátette "A meglévő előfizetőinkkel és az ingyenes játékon keresztül csatlakozó új játékosokkal, a Champions Online újra a csúcsra kíván törni a versenyben, mint az első ingyenesen játszható szuperhős MMO".
A már meglévő játékosok továbbra is előfizethetnek a Gold tagságra, ami az ingyenes játékot elkezdők előtt is nyitva áll. Az előfizetésért cserébe aa legtöbb tartalmat és extra lehetőséget megkapják a játékosok, a Cryptic C-Store nevű online boltjában pedig bárki vásárolhat kaland-csomagokat, kiegészítőket a karakterekhez és egyéb exkluzív cuccokat. Az ingyenes játék zárt béta tesztje november 9-én indul és 2011 elején nyílik meg a nagy nyilvánosság előtt. ■

Champions Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Champions Online

hozzászólások (2)

BenderŽ
BenderŽ 2010.10.28. 13:57
Remeg a kezem már mikor regisztrálhatok.....
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.10.28. 21:34
a wow mellett már szinte minden ingyenes lesz (warhammer, lotr is ugye). Csak az a gáz, hogy szerintem alapból így kellett volna kezdeni, mert csak az tud igazán sikeres lenni, ami ezzel kezdte (GW ugye).
ajánlott olvasnivaló