Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Logitech - érkezik a napelemes billentyűzet

A vezeték nélküli K750-et akár természetes, akár mesterséges fénnyel is feltölthetjük.

2010.11.02. 17:32 | szerző: Retee | kategória: Kütyü

Haladva a korral, a Logitech is bemutatta első napelemes billentyűzetét, a Wireless Solar Keyboard K750-et, mely fény hatására – származzon az természetes vagy akár mesterséges forrásból – feltöltődik árammal. Egész pontosan a Solar Keyboard beépített napelemein keresztül kap áramot, így nem kellenek hozzá ceruzaelemek vagy töltőkábelek. A mellékelt napenergia alkalmazás lux-mérője pedig segít tájékozódni a szükséges megvilágításról, hiszen egyetlen pillantással felmérhetjük az akkumulátor töltöttségi állapotot, de figyelmeztetést is kapunk, ha esetleg lemerülőben lenne a telep. Ráadásul a K750 billentyűzete mesterséges fénynél is jól működik, és teljes sötétségben is üzemkész akár három hónapig. A mindössze 7,5 milliméter magas billentyűzeten Incurve gombok kaptak helyet, s 2,4 GHz-es vezeték nélküli átviteli megoldásával kapcsolódik a számítógéphez.
A Wireless Solar Keyboard K750 megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is 2011 januárjában várható, ajánlott fogyasztói ára 79,99 euró lesz. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.