Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

X-akták - jöhet a harmadik film

Bár a Fox még nem bólintott rá, de David Duchovny nagyon bízik a gyökereihez visszatérő harmadik film elkészültében.

2010.11.08. 13:04 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Mulder és Scully ügynököt valószínűleg senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen a 90-es évek kult sorozata a mai napig hatalmas rajongótáborral rendelkezik. Épp ezért nem meglepő, hogy a széria mellett két egész estés film is elkészült, ám míg az első történetében követte a sorozat által kitaposott utat, s aránylag sikeres is lett, addig a 2008-ban megjelent X-akták: Hinni akarok csúfosan elbukott a jegypénztárakban. Persze nem véletlenül, mert hiába a klasszikus páros, ha a sztori ingerlően gyengére sikeredett - így viszont a Fox jó időre elnapolta a két különleges ügynök további kalandjait.
A jó hír viszont az, hogy úgy tűnik, nem végleg. David Duchovny ugyanis egy interjúban elárulta, hogy már készül a harmadik film forgatókönyve, melyre azonban még a Foxnak is rá kell bólintania. Ehhez persze össze kell szedniük magukat, mert a Hinni akarok gyenge bevétele elbizonytalanította a csatornát, s a bukás egyáltalán nem tett jót az X-akták névnek. Duchovny ugyanakkor elárulta, a Hinni akarok kudarcának oka az volt, hogy "a film túlságosan eltávolodott a gyökereitől". Viszont a hibákból tanulva, a harmadik rész ismét egy kormányzati összeesküvésről, no meg az idegenekről szólna. Ámen. ■

hozzászólások (1)

RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2010.11.08. 19:14
Nekem nagy kedvencem a sorozat.

leginkább én is az UFO-s idegenes részeket imádtam mert nagyon jol mutatta be ahhoz képest hogy az esetleges idegen egy ruhába bujt ember vagy trükkfelvétel volt.

Az első mozifilm nekem tetszett persze nem voltam tőle elájulva.

A második valoban gyengusra sikeredett főleg Scully hosszu haja is szerepet játszott ebben - legalábbis nálam.


Az a baj hogy a néző általában nem nagyon tud azonosulni hogyha kedvenc megszokott szereplőjének más a magyarhangja vagy séróváltozás áll be mert a kezdetektől olyannak ismerte meg amilyen.

Én pl ezért tekintettem később már a COBRA 11-re is mivel Semir Magyarhangja más lett és már a történetek se voltak olyan izgalmasak mint korábban amikor még régi német autokat törtek össze pl VW Passat kombik meg ilyen régi buszok szerepeltek a kinálatban.

Szerintem az is egyféle lendületet adott a sorozatnak.

Ez pont igy van az X-aktákkal.

Anno ment sikeres volt befejezték.Itt nem is lett volna baj de hogy utána mozifilm.

Mondjuk ahhoz képest hogy az első mozifilmnek nem josoltam tul fényes jövőt még nekem is tetszett de ez a második.Remélem a most következő sokkal jobb lesz.

Ugyhogy ezek a kis apro változások mint pl magyarhang vagy kinézetváltás nem feltétlenül előnyős egy sorozatban vagy épp mozifilmben ahol - szerintem - bár Bruce Willis is jo volt a Die Hard 4-ben de ettől hogy már kopaszon szerepelt a néző - legalábbis én - nem tudtam ugy azonosulni a karakterével ahogy korábban még ha a magyarhangja ugyanaz is volt.
ajánlott olvasnivaló