Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Civilization - Facebookos verzió érkezik

A tervek szerint jövőre érkezik meg Facebookra a közösségi háló lehetőségeit kihasználó Civ verzió.

2010.11.15. 08:57 | szerző: Retee | kategória: Játék

Pár hónapja jelent meg Sid Meier stratégiai sorozatának, a Civilizationnek az új része, ám úgy tűnik, hogy hamarosan egy újabb fronton is betámad a Civ. Meier ugyan már 2009-ben bejelentette, de csak mostantól érdemes odafigyelni a Facebookos verzióra, mely természetesen ki fogja használni a közösségi háló nyújtotta lehetőségeket. Azaz barátainkkal összefogva alkothatjuk meg a legkeményebb és legfejlettebb nemzetet, miközben megoszthatjuk majd másokkal a technikai vívmányaink, de persze háborúba is keveredhetünk a többiekkel.
A Civilization Network a mostani bejelentés szerint valamikor 2011-ben jelenik meg, de előtte még bétázásra is lesz lehetőség. ■

hozzászólások (3)

gamator
gamator 2010.11.16. 08:40
Lájkolni fogom az biztos :)
david139
david139 2010.11.16. 14:04
Reméljük, hogy jó lesz:)
Lacko
Lacko 2013.08.29. 09:45
Nem ezt a témát akartam a múltból előhozni, hanem a facebookos topikba akartam írni, de igazából ebbe a topikba tartozik:

Meghalnak a facebookos játékok? Behalt ez a piac? Nincs már benne pénz?

Felmentem, hogy megnézzem a facebookos Civilization-t, amit játszottam régen egy ideig és már nincs meg: egy iPades Civ reklám fogad.
Erre megnéztem a facebookos SimCity-t, ami szintén halott már.
Ugyan így a facebookos Ghost Recon.

Lehet, hogy ezeket a játékokat csak arra használják, hogy marketing legyen az éppen aktuális fő játékukhoz? És amikor lecseng a PC-s (vagy konzolos) AAA-s játék hype-ja, akkor leveszik a facebookról a hozzájuk kapcsolható minijátékot?

Tökre érdekes dolog ez a játékipar. ;) Na csak elméláztam ezeken a dolgokon. Bocs.
ajánlott olvasnivaló