Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rekordot döntött az Assassin's Creed: Brotherhood

Kiválóan kezdett Európában az Assassin's Creed: Brotherhood.

2010.12.03. 12:39 | szerző: Retee | kategória: Játék

Dörzsölheti a tenyerét a Ubisoft, hiszen úgy néz ki, hogy az új Assassin's Creed epizód, a Brotherhood az előző részeknél is nagyobbat robbanhat a kasszánál. A francia kiadó ugyanis bejelentette, hogy a nemrég megjelent akciójáték máris felállított egy rekordot, miután nem egészen egy hét alatt több mint 1 millió darabot adtak el belőle Európában. Ezzel a Brotherhood lett a Ubisoft leggyorsabban fogyó alkotása az öreg kontinensen.
Persze a kiadó bizonyára csalódott lenne, ha további AC rekordokról nem számolhatna be a jövőben. Persze a francia cég már most igen büszke lehet a sorozatra, hiszen világszerte immár 20 millió darabot értékesítettek a szériából. ■

Assassin's Creed Brotherhood
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Brotherhood

hozzászólások (7)

Creativ3Form
Creativ3Form 2010.12.04. 12:34
Bárcsak így LETT volna.:-( Nem is tudom, mikor jön PC-re...március/április?
balays82
balays82 2010.12.04. 19:14
Elvileg február 11-én, de úgy tudom, ez még nem hivatalos időpont.
Creativ3Form
Creativ3Form 2010.12.04. 19:19
Hm...az is mesze van, de még sem annyira. Remélem, nem tolják és hamarosan hivatalos lesz.
Amúgy te megszerezted, kipróbáltad? Valami morzsácskát elhinthetnél majd ezzel kapcsolatban.;-):-P
balays82
balays82 2010.12.04. 20:04
Nem, még mindig nincs meg, pedig a megjelenés óta azon gondolkodom, hogy meg kéne venni, mert egyöntetű a vélemény, hogy még a második résznél is jobb lett. Csak egy kicsit húzós az a 12 ezer forint, főleg úgy, hogy a Codex Edition sem sokkal drágább, bár azt meg már nem is nagyon lehet beszerezni. Azt már eldöntöttem, hogy mindenképpen PS3-ra veszem meg, már csak az a kérdés, hogy mikor. Jelenleg azt kellene eldönteni, hogy Brotherhood vagy Gran Turismo 5, de mivel ez nehéz döntés, egyelőre még egyik sem.:-)
balays82
balays82 2010.12.22. 12:59
Csatlakoznék azokhoz, akik szerint a Brotherhood a sorozat eddig legjobb része, pedig már a második rész is nagyon magasra tette a mércét.
Ahhoz képest, hogy csak egy "kiegészítővel" van dolgunk, eszméletlen mennyiségű tartalmat zsúfolt a játékba a Ubisoft. Elég csak ránézni Róma térképére, ahol állandóan ikonok rengetegét lehet látni, amelyek valamilyen cselekvési lehetőségre utalnak. Ami a második részben jó volt, azt itt is megtartották, miközben az újdonságok száma sem elhanyagolható. Ennek következtében a fő történeti szálat teljesen elejtve is órákat lehet eltölteni a játékkal, ami igencsak jót tesz a szavatossági időnek.

Különösen jó ötlet az egyes küldetések esetében az alternatív célkitűzések megjelölése, amelyek az adott feladat 100%-os teljesítéséhez szükséges (és néhány esetben kifejezetten kemény feltételeket tartalmaz), de a figyelmen kívül hagyásuk sem jelent különösebb hátrányt.
A Monteriggioni villa ugyan már csak szép emlék (illetve nem teljesen, mert azért most is a játék szerves része), most azonban már egész Róma arra vár, hogy a nehezen megszerzett florinokat a város düledező épületeire fordítva felvirágoztassuk, ideértve az egyszerű bankoktól és kovácsműhelyektől kezdve egészen például a Colusseum, vagy a Pantheon épületét is (amelyek egyébként fantasztikusan részletes kidolgozást kaptak a játékban).

A harcrendszerrel kapcsolatban többen megjegyezték, hogy nehezítettek rajta, én azonban ezt nem nagyon vettem eddig észre, sőt az egy gombnyomással bevihető sorozatos kivégzés bevezetésével még könnyebb is lett egy kicsit (viszont hihetetlenül látványos az egész).

A történetről sokat nem tudok még elmondani, mert abban nem nagyon haladtam előre, éppen azért, mert mindig valami mással foglaltam el magam. Az azonban a játékkal eddig eltöltött idő alapján is egyértelmű számomra, hogy az év egyik legjobbjával van dolgom, amit talán méltatlan is a "kiegészítő lemez" jelzővel illetni. Minden rajongónak kötelező vétel, vagy az lesz majd, ha PC-re is megjelenik végre.
ajánlott olvasnivaló