Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Rekordot döntött az Assassin's Creed: Brotherhood (Hírek)

Assassin's Creed Brotherhood

Assassin's Creed Brotherhood
A legutóbbi Assassin's Creed Brotherhood cikkek, hírek
14264 levél
Válasz 10.12.22. 12:59 #6
balays82
Csatlakoznék azokhoz, akik szerint a Brotherhood a sorozat eddig legjobb része, pedig már a második rész is nagyon magasra tette a mércét.
Ahhoz képest, hogy csak egy "kiegészítővel" van dolgunk, eszméletlen mennyiségű tartalmat zsúfolt a játékba a Ubisoft. Elég csak ránézni Róma térképére, ahol állandóan ikonok rengetegét lehet látni, amelyek valamilyen cselekvési lehetőségre utalnak. Ami a második részben jó volt, azt itt is megtartották, miközben az újdonságok száma sem elhanyagolható. Ennek következtében a fő történeti szálat teljesen elejtve is órákat lehet eltölteni a játékkal, ami igencsak jót tesz a szavatossági időnek.

Különösen jó ötlet az egyes küldetések esetében az alternatív célkitűzések megjelölése, amelyek az adott feladat 100%-os teljesítéséhez szükséges (és néhány esetben kifejezetten kemény feltételeket tartalmaz), de a figyelmen kívül hagyásuk sem jelent különösebb hátrányt.
A Monteriggioni villa ugyan már csak szép emlék (illetve nem teljesen, mert azért most is a játék szerves része), most azonban már egész Róma arra vár, hogy a nehezen megszerzett florinokat a város düledező épületeire fordítva felvirágoztassuk, ideértve az egyszerű bankoktól és kovácsműhelyektől kezdve egészen például a Colusseum, vagy a Pantheon épületét is (amelyek egyébként fantasztikusan részletes kidolgozást kaptak a játékban).

A harcrendszerrel kapcsolatban többen megjegyezték, hogy nehezítettek rajta, én azonban ezt nem nagyon vettem eddig észre, sőt az egy gombnyomással bevihető sorozatos kivégzés bevezetésével még könnyebb is lett egy kicsit (viszont hihetetlenül látványos az egész).

A történetről sokat nem tudok még elmondani, mert abban nem nagyon haladtam előre, éppen azért, mert mindig valami mással foglaltam el magam. Az azonban a játékkal eddig eltöltött idő alapján is egyértelmű számomra, hogy az év egyik legjobbjával van dolgom, amit talán méltatlan is a "kiegészítő lemez" jelzővel illetni. Minden rajongónak kötelező vétel, vagy az lesz majd, ha PC-re is megjelenik végre.
14264 levél
Válasz 10.12.04. 20:04 #5
balays82
Nem, még mindig nincs meg, pedig a megjelenés óta azon gondolkodom, hogy meg kéne venni, mert egyöntetű a vélemény, hogy még a második résznél is jobb lett. Csak egy kicsit húzós az a 12 ezer forint, főleg úgy, hogy a Codex Edition sem sokkal drágább, bár azt meg már nem is nagyon lehet beszerezni. Azt már eldöntöttem, hogy mindenképpen PS3-ra veszem meg, már csak az a kérdés, hogy mikor. Jelenleg azt kellene eldönteni, hogy Brotherhood vagy Gran Turismo 5, de mivel ez nehéz döntés, egyelőre még egyik sem.
32616 levél
Válasz 10.12.04. 19:19 #4
Creativ3Form
Hm...az is mesze van, de még sem annyira. Remélem, nem tolják és hamarosan hivatalos lesz.
Amúgy te megszerezted, kipróbáltad? Valami morzsácskát elhinthetnél majd ezzel kapcsolatban.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
14264 levél
Válasz 10.12.04. 19:14 #3
balays82
Elvileg február 11-én, de úgy tudom, ez még nem hivatalos időpont.
32616 levél
Válasz 10.12.04. 12:34 #2
Creativ3Form
Bárcsak így LETT volna. Nem is tudom, mikor jön PC-re...március/április?
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
347 levél
Válasz 10.12.04. 12:33 #1
Berci1
Vicces itt oldalt a játékinfó fülnél, hogy pc-s dobozka van kirakva és megjelenés nov. 19. Bárcsak így volna.
766 levél
Válasz 10.12.04. 12:33
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Rekordot döntött az Assassin's Creed: Brotherhood (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.