Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mortal Kombat - tavasszal

A Warner bemutatta az új Mortal Kombat gyűjtői kiadását is.

2010.12.16. 10:10 | szerző: Retee | kategória: Játék

Végre pontosította a Warner az új Mortal Kombat megjelenési idejét, amely úgy tűnik, hogy valamikor áprilisban fog megérkezni a konzolokra. Emellett pedig a cég bemutatta a Kollector's Editiont is, amely nyilván nem véletlenül K betűvel kezdődik. A gyűjtői kiadás pedig a szoftver mellett mellett tartalmaz két figurát (Sub-Zero és Scorpion), egy art könyvet, plusz extra letölthető tartalmat is kínál. ■

Mortal Kombat
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mortal Kombat

hozzászólások (25)

Dark Archon
Dark Archon 2011.01.24. 13:45
Hát igen, gondolom ezért nem lesz MK sem, mivel akinek mondott valamit a név, már felnőtt, nemigen játszik vagy kinőtt a stílusból, az újaknak meg semmit nem mond. Mondjuk szvsz a SF mindig is a gyengébb volt.
balays82
balays82 2011.01.24. 13:46
Ki mondta, hogy várok valamit, nem vagyok a Capcom részvényese.

Toki: Én úgy tudom, hogy "Mortal best of", régi karakterekkel és klasszikus pályákkal. A sztori szerint valamiféle időutazás lesz, a régi bajnokságok újrajátszása.
Retee
Retee 2011.01.24. 13:48
Eleve sosem volt arról bejelentés, hogy jön PC-re. Az egész abból jött ki, hogy volt egy interjú Ed Boonnal, akinél rákérdeztek a PC-re is. Ő azt mondta, hogy "el tudnák éppen készíteni és ki tudja, talán, talán.." Aztán másnap kiegészítették az interjút azzal, hogy a Warner azonnal jelezte a szerkesztőségnek, szó nincs PC-s verzióról - Boon megjegyzésétől függetlenül.

A PC-s játékipar pedig nem halott, de mikor a csúcson volt, akkor sem igazán jöttek ki rá a verekedős játékok. Az mindig is konzoldomináns stílusnak számított. Még én is Super Nintendon meg MegaDrive-on ismertem meg a Mortalt. Mindenki azért járt anno konzolos barlangokba, hogy tolhassa az MK-t..:) Mert ahhoz gamepad kellett, egy jó nagy TV, 4-5 ember stb.
Az pedig valóban nem segíthetett az ügyön, hogy az új SF nagyot hasalt PC-n.

Ráadásul ez fordítva is működik. A (real-time)stratégiákat például a mai napig nem erőltetik a konzolokon. Oké, néha próbálkoznak, de ennyi. Ott is belátták, hogy az meg PC-s műfaj és nem konzolos.
Dark Archon
Dark Archon 2011.01.24. 14:06
A klasszikus bunyós játékok, mint a SF, MK még csak nem is konzolra voltak eredetileg, hanem játéktermi pénzbedobálós gépekre, aztán onnan CTRL+V-zték át más platformokra.
Pistii
Pistii 2011.01.25. 09:57
Soha nem fogom elfelejteni a Mortal Kombat 1-et mikor kicsi voltam és néztem hogy játszanak a nagyok a játékteremben!!
ajánlott olvasnivaló