Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Age 2 - grafikai csomag érkezett

Minden verzióhoz letölthető a "High Res Texture" csomag.

2011.03.08. 14:26 | szerző: Retee | kategória: Játék

Immár hazánkba is megérkezett a BioWare sikeres fantasy szerepjátékának folytatása, a Dragon Age 2. Igaz, a második résztől sokan tartanak, ám ha a játékmenet némileg egyszerűsödött is, a BioWare-re jellemző erős történet talán feledtetni tudja a hibákat. Főleg, ha grafikailag is rendben van az új epizód, amelyet akár tovább is tuningolhatunk! A fejlesztők ugyanis kiadták a szinte minden nyelven elérhető nagyfelbontású textúra csomagot, amely szolid 1 gigát foglal, cserébe viszont a csapat azt ígéri, hogy igazán szemet gyönyörködtető változásokat fogunk tapasztalni a játékban a telepítés után. Fontos: a "High Resolution" használatához legalább 1 GB-nyi memóriával kell rendelkeznie a videókártyánknak, és nem árt előtte frissíteni a drivereket sem.

Dragon Age II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon Age II

hozzászólások (6)

Sucee
Sucee 2011.03.08. 15:08
"hol a DX10???"
Igen, ez engem is érdekelne...
strar
strar 2011.03.08. 15:16
Ezt én is sajnálom, a DX10 nagyon el lett felejtve, gondolta volna a fene, amikor megvettem a videókártyámat régebben. :(
rootshaper
rootshaper 2011.03.08. 15:50
közben még a DX9 sincs a végletekig kihasználva... majd jön a Rage és remélhetőleg felnyitja a fejlesztők szemét azzal kapcsolatban, hogy egy pár éves technológiában igen is van még kraft.
balays82
balays82 2011.03.08. 16:16
A Rage, amelyet az OpenGL alapú ID Tech 5 motor fog hajtani, vagyis ebből a szempontból nem igazán mérvadó.
Érdekes egyébként ez a kettőség. Egyrészt sokan azért panaszkodnak, mert megállt a játékok grafikai fejlődése (amiért a konzolokat teszik felelőssé), mások meg éppen azért, mert teljesen fölöslegesen erőltetnek új technológiákat, miközben még a régiek sincsenek kihasználva.
Gerry
Gerry 2011.03.08. 16:33
Erosen offtopic, de teny, ha nem is allt meg a grafikai fejlodes, de nagyon lelassult. Ossze lehet hasonlitani az elmult husz evben hogyan fejlodott a grafika, evrol evre, vagy par eves periodusokban, es azt fogjuk talalni, hogy ketsegtelenul van fejlodes, az evtized masodik felere kegyetlenul belassult - pedig akkor meg csak az evtized elso felevel hasonlitottuk ossze, nem azzal, milyen fenysebeseggel fejlodott a grafika a 90-es evekben. Ennek tobb oka is van, de az egyik fo valoban a konzolok, hiszen nincs nagy nyomas, hogy lecsereljek a grafikus motorokotat (az Unreal 3.0 iden ot ves, basszus, bar persze folyamatosan fejlesztik, de ot ev az ot ev), hanem egyszerubb megvarni vele az ujabb konzolgeneraciot. A pc-s eladasok pedig alapvetoen kit erdekelnek, nagyon kis szeletet teszik ki a tortanak.
ajánlott olvasnivaló