25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Duke Nukem Forever - multi infók

Érkezett pár hírmorzsa az új Duke többjátékos lehetőségeiről.

Írta: rootshaper

Kaptunk pár részletet a vészesen közelgő – még most sem vagyok képes elhinni – Duke Nukem: Foreverből. Négy többjátékos mód lesz elérhető a játékban, melyek a következők lesznek: Dukematch, Team Dukematch, Capture The Babe és Hail To The King. Ezek közül javarészt egyet nem ismerhetünk személyesen, a maradék hármat ki lehet találni, hogy mi lehet. Az első három mód már biztos, hogy 8 játékosra lesz korlátozva, de nagy az esély arra is, hogy a megmaradt mód is csak ugyan ennyi játékossal fog megbírkózni.
Az első két mód természetesen egy sima free-for-all és egy csapatos deathmatch mókát takar, a Capture The Babe egy módosított CTF lesz, az utolsó mód pedig csak „king of the hill” néven lett aposztrofálva. Jelentsen a szófordulat bármit is.
Az öldöklés helyszínéül lepukkant főútvonalat, kaszinót, valami vadnyugati falut és Duke kedvenc zabáldáját, a DukeBurgert ígérnek. Az utóbbiban annyi lesz a csavar, hogy a játékosok apróra zsugorodnak majd. A jetpack eddig úgy fest, hogy csak a többjátékos mókában lesz elérhető – legalább ott az lesz.
Semmit sem kíván kihagyni a méltán magasra tett elvárásokkal szinte hitetlenkedve várt Duke, így természetesen a többjátékos meccsek alatt tapasztalati pontot is gyűjthetünk, melyből természetesen unlockolni lehet extrákat – talán a jetpacket is – és szinteket is léphetünk, ahogy illik.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Duke Nukem Forever

Platform:

Fejlesztő: Gearbox

Kiadó: 2K Games

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2011. június 10.

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!