Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Quantic Dream új játéka?

Egy ideje már folynak a találgatások a Heavy Rain alkotóinak új játékáról. Most újabb pletyka kapott szárnyra.

2011.03.22. 15:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A legújabb pletykák szerint a Heavy Rain alkotója, a Quantic Dream új játékon dolgozik, mely a Fiv5 címet viseli. A találgatásokat egy Domain-bejegyzés és egy LinkedIn profilban szereplő megjegyzés indította el. A Quantic Dream egyik alkalmazottjának profiljában szerepelt, miszerint egy bizonyos Fiv5 címet viselő projekten dolgozott a csapatnál.
David Cage már korábban kijelentette, hogy szeretnének a Heavy Rain által kitaposott ösvényen maradni, amit ők csak interaktív drámának hívnak.
"A következő projektünk alapja az, amit a Heavy Rain fejlesztése során megalkottunk. Interaktív drámának kereszteltük ezt a stílust, és meg szeretnénk mutatni, hogy a Heavy Rain sikere nem a véletlen műve volt, hanem az általa kiváltott érzelmeké, amire építeni lehet. Ugyanakkor nem tervezünk folytatást, és ezt már azelőtt eldöntöttük, hogy kiderült, sikeres lesz-e a játék, vagy sem. Inkább azt szeretnénk megmutatni, hogy ez egy olyan stílus, amivel bármilyen történetet elmesélhetsz. Legközelebbi játékunk témája is rendkívül komor lesz és elsősorban a felnőtteknek szól majd, de teljesen különbözni fog a Heavy Raintől. Számunkra az a legnagyobb kihívás, hogy meg tudjuk lepni a rajongóinkat és szórakoztatni tudjuk őket."

hozzászólások (3)

balays82
balays82 2011.03.22. 15:21
Igaz, hogy még szinte semmit nem tudni róla, de mivel a Quantic Dream készíti, máris a várólistám élére ugrott. Nekik még el is hiszem, hogy a Heavy Rain által felállított mércét is át fogja ugorni a Fiv5. Kíváncsi vagyok, hogy ez lesz-e az a játék, ami háborús témát dolgoz majd fel, mivel David Cage korábban már utalt rá, hogy terveznek ilyet.
GeryG
GeryG 2011.03.22. 20:19
Csak annyit tudok, hogy volt korábban, valamikor 2006 környékén egy másik projekt, amit azóta leállítottak. Nem ugrik be annak a címe.
balays82
balays82 2011.03.22. 20:34
Volt már több is, például az Omikron folytatása, vagy egy Horizon nevű projekt, amiről azóta kiderült, hogy nem is létezik.
ajánlott olvasnivaló