Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis 2 - máris érkezik a tapasz

A tengeren túlon már tegnap, itthon viszont csak holnap jelenik meg hivatalosan a játék, de a készítők már elő is álltak egy tapasszal.

2011.03.23. 14:13 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Meglepő a hír és ezzel együtt a tendencia is, hogy kiadnak egy játékot és már szinte aznap javítást is kell hozzá adni, mert valami gebasz történt. Erre jó példa volt a Dragon Age 2, amihez egyből jött egy nagy felbontású textúra csomag és egy javítás is. Most pedig a nagy sikervárományos Crysis 2 is foltozásra szorul.
A szerverkeresővel voltak gondok, hamis pingeket mutatott, ezt javították is gyorsan. A demóban is tapasztalható végtelen várakozás a lobbyban úgy fest, hogy a teljes játékra is átragadt, de ezt is orvosolja a javítás. Javították továbbá az USB headsetekkel való kompatibilitási problémákat, a beragadó hologramm indikátort és láss csodát, a hatalmas port kavaró automatikus célzás rásegítő is kikerült végre a játékból.
A feketelevest pedig a végére hagytam direkt, ugyanis DX11 támogatás továbbra sincs a játékban. Bizony. Cserébe viszont kapunk konzolt, jó sok konfigurálási lehetőséggel.

Crysis 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crysis 2

hozzászólások (23)

balays82
balays82 2011.03.24. 13:22
Szerintem fuss neki mégegyszer annak, amit írtam, esetleg olvasd el az előzményeket is, hátha meg is érted, mert elsőre nem sikerült. Egyébként pedig még nem játszottam végig a játékot, viszont már megvettem, és alig várom, hogy hétvégén elkezdhessem.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.03.24. 21:04
úgy látszik analfabétával van dolgom, mert az adatlapomon elég világosan leírtam, hogy milyen videókártyám van, hidd el, nem lesz sok gondja a crysis 2-vel, ha egyszer eljutok oda, hogy felrakjam (két-három hónap is lehet sajna).

tudod az a helyzet, hogy kurvára tényleg mindenki leszarja, hogy dx 11 nincs benne. de tényleg. úgyhogy ha olyan hírt akarsz írni, ami mindenkit érdekel, akkor ezt örömhírként közölhetted volna.

vagy te tán nem emlékszel arra, hogy mi volt a crysis megjelenésekor?
vázolom gyorsba, csak neked:
1: baszott gépigény, 90% dobhatta a tűzre a gépét és vehetett újat, ha játszani akart vele.
2:még azok is szoptak, akiknek egészen véletlenül olyan videókártyája volt, ami nem támogatta a dx 10-et, mert ugye nem állíthatták be a legjobbra az effekteket és bár könnyű volt hekkelni, ezzel kb. beletapostak a gamerek arcába egy nvidia reklámot, hogy vegyé baszod új géforszot mer azzal megy jól nagyon. kb annyira baszta ki a biztosítékot, mint a halo 2 only vista faszsága, nem volt elég, hogy 3 évvel később dobták ki, ugyanolyan "nesze bazdmeg" eleganciával, mint kb az elsőt, még ezzel is húzták az emberek agyát.

na most. itt az új krájzisz, és NEM lesz benne semmi ilyen szopottság, csak szimplán játszható lesz. probléma ez neked? igen? akkor jó hülye vagy! :)
rootshaper
rootshaper 2011.03.24. 21:37
ezt a stílust elfelejthetnéd a továbbiakban. az a dolgom, hogy informáljam az érdeklődőket a játékvilágról. azt teszem. ha a krájzisznak nincs jelenleg dx11 támogatása, akkor megírom, mert ez bizony hír, ha tetszik neked, ha nem. nem tudom, mi az a sok marhaság, amit összehordtál itt számozgatva, de szemmel láthatóan gőzöd nincs arról, hogy miről beszélsz. attól, hogy támogatja a DX11-es effektusokat (mint a teszeláció), nem fog rosszabbul futni, ha beállítod, hogy nálad csak a DX9-10 effektek jelenjenek meg. tök egyszerű, csak kicsi utánajárás kérdése. amiért a crysis első része nem futott jól, az a kiforratlan kód hibája nagyrészt. rámentek arra, hogy mindegy milyen áron, de a lehető legdurvább grafikát hozzák össze, nem is maradt másra idejük. de összehozták. most kicsit árnyaltabb a helyzet, egy kiforrottabb motorral jelentkeztek, letisztult kóddal, amit a régebbi vasak is könnyebben számolgatnak.

más: ha hülyézni akarsz, akkor tegyed, de ettől csak butábbnak tünteted fel magad, hogy csak azzal vagy képes érvelni, hogy "hülye vagy". kicsit vegyél vissza tényleg, mert bicskanyitogató ez a stílus, és nem csak az okádék hangnemről beszélek, hanem arról, hogy jártatod a szádat és lövésed nincs a dolgok mikéntjéről.

cuki, hogy van véleményed, meg minden, de tartsd magadban, ha csak ilyen felböfögött stílusban tudod azt kinyilvánítani.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.03.25. 07:05
igenis értettem, uram!

:D

hááááhááá :D

és még a tesszelációt sem tudod leírni :D
rootshaper
rootshaper 2011.03.25. 11:34
azt úgy írja az ember ahogy akarja, mert ilyen magyar szó a szótárban NINCS. addig pedig szabály sincs rá, ennyi erővel két esszel hibás, ha én azt mondom. szóval ezt ismét csak benézted. háhá :love:
ajánlott olvasnivaló