Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Deus Ex: Human Revolution - újabb bemutató

Az új trailer szerint magunk dönthetjük el, egy feladatot miként hajtunk végre.

2011.03.27. 17:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb trailer került a világhálóra a nyár végén érkező Deus Ex: Human Revolution címet viselő játékból, mely a Freedom of Choice nevet kapta és ezúttal a játékmenet egyik érdekes elemét veszi górcső alá. A ránk váró feladatokat ugyanis többféleképpen is végrehajthatjuk. Lehetőségünk lesz ajtóstól rontani a házba és szitává lőni mindenkit, akit bent találunk, de ha ez az agresszív harcmodor nem tetszik, akár el is osonhatunk az őrök és katonák mellett, vagy kihasználhatjuk a környezet adta lehetőségeket.
Átprogramozhatjuk a mozgásérzékelős lövegeket, hogy azok az őröket vegyék tűz alá, vagy épp a szellőzőrendszeren keresztül kerülhetünk az ellenség háta mögé. ■

Deus Ex: Human Revolution
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Deus Ex: Human Revolution

hozzászólások (7)

rootshaper
rootshaper 2011.03.27. 18:43
tul jo volt a cinematic trailer és nem tud felnőni hozzá a játék :/
Gump
Gump 2011.03.27. 18:56
Nekem meg most jobban tetszik, mint a múltkori trailer után, kezdek bízni.
Peace
Peace 2011.03.27. 19:23
Én is hasonló véleményen vagyok. Vannak benne modern meg profi elemek, de elég kevés, a többi pedig meglehetősen siralmas. Meg lennék lepve, ha nagyot ütne. :-(
rootshaper
rootshaper 2011.03.27. 19:45
az idei év eddig a meglepetések és a folytatások éve ( Dead Space 2, Dragon Age 2, Crysis 2, aztán majd Portal 2, Heroes 6... ), talán ez is meglepi lesz, és király is :)
sierra.
sierra. 2011.03.27. 19:59
Gyerekek! Én már nem értek semmit. Általában, ha egy játéknak über grafikája van, az vagy rövid és felejthető, vagy ugyanez csak fordítva. Ilyenkor sírunk, hogy miért mindig a grafika az első és miért a tartalmi rész van elhanyagolva.

De most itt a Deus Ex. Aminek valljuk be, tényleg nem egy Crysis 2 grafikája van, de nem is ronda! Látszólag jóval kidolgozottabb és stílusosabb játékmenetet fogunk kapni, mint amit egy átlagos fps-től elvárhatnánk. Remélhetőleg a sztori rész is jó lesz - bár erről nem tudunk sokat. Ja és még valami: Augusztusban jelenik meg, tehát nincs kész. Addig még bármi történhet. Újra eltolják a megjelenést, szebb lesz, jobb lesz stb.
/Optimizmus kikapcsolva./
ajánlott olvasnivaló