Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Trek Online - érkezik a Foundry

A Cryptic Studios Star Trek világában játszódó MMO-jához érdekes kiegészítés érkezik.

2011.04.01. 15:53 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Az ATARI szárnyai alatt a Cryptic Studios egy érdekes újítást vezet be a Star Trek Online című MMO játékukba, melyet eddig még egyik hasonló kategóriájú játéknál sem tapasztalhattunk. Ez az újítás nem más, mint a Foundry, mely megegyezik azzal a felszereléssel, amit a Cryptic munkatársai használtak ahhoz, hogy a Star Trek Online küldetéseit és történetét összehegesszék.
A fanatikusok már fenhetik a fogukat az eszközre, ugyanis lehetőséget kapnak arra, hogy a saját, teljes értékű Star Trek történeteiket és eseményeiket a játék világában megvalósítsák, s megosszák az egész világgal. „A Foundry egy olyan eszköz, melyre az összes Star Trek fanatikus régóta vágyott.” közölte Daniel Stahl, a Star Trek Online producere. „A Star Trek Online univerzuma folyamatosan bővül, de most felruházzuk a felhasználókat is annak képességével, hogy ezt a táguló univerzumot ők is a saját küldetéseikkel és történeteikkel bővíthessék. Ez nagyon különleges lehetőség és már alig várjuk, hogy láthassuk, a játékosok mit alkotnak az eszközeinkkel.”
Láthattunk már sok egyjátékos kampányszerkesztőt, térkép editort és teljes fejlesztői szettet különböző játékokhoz, de ez idáig valahogy kimaradtak az MMO-k. Jó irányvonalat sikerült elcsípnie a Cryptic Studios-nak, reméljük, hogy ez kihatással lesz majd a többi MMO fejlesztő cégre is. ■

Star Trek Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Trek Online

hozzászólások (1)

LupusAdmiral
LupusAdmiral 2011.04.06. 09:39
http://startrekonline.hgfleet.hu/

Magyar Star Trek Online Közösség és Hivatalos Magyar STO Flotta !
ajánlott olvasnivaló