Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

inFAMOUS 2 - képességek trailer

Az inFAMOUS 2 főszereplőjének képességeit prezentálja az új trailer.

2011.04.08. 10:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sony ma új trailert lőtt fel a világhálóra készülő új játékából, az inFAMOUS 2-ből. A második rész új főszereplővel érkezik, és a bemutató az ő emberfeletti képességeit prezentálja.
Hősünk képes lesz a villanyvezetékeken szörfölni, óriási ugrásokkal a háztetők között közlekedni, autókat dobálni, és persze különleges képességei révén hatalmas pusztítást véghezvinni.
A Sony a trailer megjelenésével egy időben bejelentette, hogy szeretnék a második rész fejlesztésébe a játékos közösséget is bevonni, ehhez a Playstation Plus felhasználóknak néhány kritériumnak kell megfelelnie. A kiválasztott játékosokat emailben értesítik és látják el a béta eléréséhez szükséges információkkal, melynek letöltése után ők is kipróbálhatják az új küldetésszerkesztőt. Minderre egyelőre két körben kerül sor, először április 12-én, majd április 19-én.
"A béta letöltéséhez szükséges kódokat tartalmazó emaileket április 12-én és április 19-én küldjük el a kiválasztott Playstation Plus felhasználóknak. A játékosok kiválasztásánál olyan dolgokat vizsgáltunk, mint az inFAMOUS első részében megszerzett trófeák és statisztikák. Meg kell értenetek, hogy nem tudunk mindenkinek lehetőséget biztosítani a bétához, de igyekszünk a lehető legtágabbra tárni a kapukat a lehető legrövidebb időn belül." - áll a Sony hivatalos közleményében. ■

inFamous 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
inFamous 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló