Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rage - Arsenal trailer

Új trailer jelent meg, mely a Rage fegyvereit mutatja be.

2011.04.11. 09:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az ID Software új játéka, a Rage több halasztás után a jelenlegi tervek szerint idén szeptemberben érkezhet PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.
A most megjelent új bemutató a játékban használható fegyverekre koncentrál. Többek közt pisztolyok, puskák, géppuskák, automata lövegtornyok, számszeríjak és dobókések alkotják majd arzenálunkat. ■

Rage
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rage

hozzászólások (10)

Madrac
Madrac 2011.04.11. 16:02
Aggodok azert, nekem a Doom 3 se tetszett.
rootshaper
rootshaper 2011.04.11. 17:08
ha nem Doom lett volna a címe, biztos nem kel el olyan példányszámban, mint tette, de azért nem volt az olyan rossz. nekem leginkább a zene hiányzott belőle, ahogy az a Quake 4-ből is. (a Quake 2 soundtrack még most is a lejátszómon van és naponta hallgatom... a valaha írt legjobb játék OST szerintem :D)
strar
strar 2011.04.11. 23:38
a grafikát elnagyoltnak érzem, meg ez az enyhe cell shader stílus sem jön be, a játékmenet meg pl ebből a videóból ilyen painkiller/bulletstorm agyatlanságnak tűnik - még akkor is ha a fegyvereket eksön közben nem lehet máshogy bemutatni. de majd kiderül. rpg-elemek javíthatnak rajta.
Peace
Peace 2011.04.12. 05:40
Én is így vagyok vele, de nem ítélkezem előre, mivel a Bulletstorm és a Crysis 2 esetében is így tettem, és mindkettő hatalmas meglepetés volt, mindkettőt nagyon élveztem! Nem beszélve a Homefront-ról, amit szintén előre temettem a videók alapján, erre az év egyik legnagyobb játékélménye lett számomra. ;-)
GeryG
GeryG 2011.04.12. 07:46
Igaz, mind a Crysis 2, mind a Bulletstorm felül teljesítette az elvárásokat. BS kifejezetten jó, nálam (bár még év eleje van) bőven esélyes az év fps-e címre. Évek óta nem szórakoztam ennyire jól.

Homefront már neccesebb, az ötlet nem volt rossz, még a játékmenet is úgy ahogy elment, viszont a töménytelen mennyiségű bogár iszonyatosan lerontotta az összhatást sajnos. Arról a kb 30 percről, ameddig tartott a single kampány, ne is beszéljünk... :)
ajánlott olvasnivaló