Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Új LG házimozi rendszerek

Három új 3D Blu-ray lejátszós modell jelenik meg.

2011.04.14. 10:10 | szerző: Dino | kategória: Kütyü

Három új házimozi rendszert dob piacra az LG hazánkban, amelyekben közös, hogy mindegyik Blu-ray lejátszót tartalmaz, és akár 3D-s filmek lejátszására is alkalmasak.
A HX806PE modell (első kép) két első, álló hangfala állítható magasságú, hogy tévénk elhelyezkedéséhez optimálisan beállíthassuk. Az 5.1-es rendszer 850 wattos kimenő teljesítményt nyújt. USB csatlakozóján külső merevlemezt vagy pendrive-ot köthetünk rá, amelyről rengeteg formátumú file lejátszására képes mint például MKV, WMV, AVCHD, DivX vagy HD DivX. De akár audio CD-nk tartalmát is lemásolhatjuk pendrive-unkra. Hálózatunk DLNA médiaszerverének tartalmát is kényelmesen elérhetjük a készülék segítségével. A már boltokban lévő rendszer ajánlott bruttó fogyasztói ára 109990 forint.
Az LG HX966TZ házimozi rendszer (második fotó) egy központi lejátszóból, négy álló hangsugárzóból, egy center hangszóróból és egy mélynyomóból áll, összteljesítménye 1100 W. Erre is ráköthetünk külső merevlemezt, emellett pedig iPod dokkoló is került rá. Otthoni hálózatunkra akár wifi segítségével is könnyedén csatlakoztatható. Az LG Remote alkalmazás segítségével okostelefonunkról is lehetőségünk nyílik a rendszer irányítására. Érdekes funkció még a Gracenote Music ID, amelynek segítségével a filmekben felhangzó betétdalok előadóit és címét tudhatjuk meg. A várhatóan május közepétől megvásárolható házimozi készlet ára 169990 forint lesz.
Végül az LG HLX56S 3D Blu-ray Sound Bar egy kompakt megoldású, 4.1 csatornás, 430 watt teljesítményű házimozi rendszer, amelynek központi egysége állítja elő a virtuális térhangzást, mélynyomója pedig vezeték nélkül csatlakozik hozzá. Ennél is lehetőség nyílik majd okostelefonról történő vezérlésről, és wifin keresztül is ráköthetjük hálózatunkra. A várhatóan június közepétől kapható Sound Bar ára 199990 Ft lesz. ■

előző
következő
Új LG házimozi rendszerek
Új LG házimozi rendszerekÚj LG házimozi rendszerekÚj LG házimozi rendszerek

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló