Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hector: Badge of Carnage Episode 1 bejelentés

A Telltale Games újabb epizodikus kalandjátékot fejleszt.

2011.04.22. 13:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A íb>Telltale Games szeret egyszerre több vasat a tűzbe tartani, így a Back to the Future játékadaptációja mellett egy másik filmklasszikus, a Jurassic Park játék változatán is dolgoznak. Ma pedig hivatalosan is bejelentették, hogy az említett két projekt mellett egy harmadikon is munkálkodnak, ami a Hector: Badge of Carnage Episode 1 címet viseli, és íbyáprilis 27-én érkezik PC-n, Mac-n és Ipad-n.
Ahogy az a készülő játék címéből is sejthető, ezúttal is több részre bontva jelenik meg a játék, az első epizód pedig a We Negotiate with Terrorists alcímet viseli.
A játék főszereplője Hector, egy nagyszájú, pocakos angol rendőr, aki nehezen jön ki az emberekkel. Azonban, amikor egy terroristacsoport megszállja Clapper's Wreake amúgy is bűnös városát, ő marad az igazságszolgáltatás egyetlen reménye. Hectornak választania kell: vagy teljesíti a terroristák cseppet sem önzetlen követeléseit, vagy végignézi, ahogy a kollégáit egymás után elintézik.
A We Negotiate with Terrorist egy három részes sorozat első epizódja, a második rész - a Senseless Acts of Justice - és harmadik rész - a Beyond a Reasonable Doom - még idén megjelenik.
Azok, akik előrendelik a játékot, ajándékba kapnak hozzá egy kódot, mellyel ingyen letölthetik a Telltale Games Puzzle Agent játékát is, valamint hozzáférnek a Hector: Badge of Carnage zárt fórumához, ahol közveltenül a fejlesztőkkel beszélgethetnek. Továbbá a fejlesztők az előrendelésekből származó bevétel 10%-át a japán katasztrófa áldozatainak adományozzák. ■

Hector: Badge of Carnage
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hector: Badge of Carnage

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló