Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mount & Blade: With Fire and Sword - aranylemezen

A Paradox játéka már lassan a boltokba kerül.

2011.04.27. 11:03 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Aranylemezre pörkölték az új Mount & Blade epizódot, a With Fire and Swordöt, mely a Paradox interactive gondozásában készül és jelenik meg. Ehhez a bejelentéshez hozzácsaptak még egy ostrom trailert is, melyet természetesen lentebb megtekinthettek, de előbb álljon itt egy-két keresetlen szó arról, mit is fog tartalmazni a május 3-ára datált megjelenéskor a játék.
Akik már ismerik az alapjátékot, talán nem kell bemutatnom, hogy a Mount & Blade egy nyitott világú sandbox játék, mely a középkorban játszódik és bizony lovagolni meg kardozni kell benne. A kétes sikert aratott - de kétségtelenül rajongótáborra szert tevő - első rész után, a kevésbé jól sikerült részeket a fejlesztők állításuk szerint kitakarították a játékból és sok jóféle újdonsággal helyettesítették. Az új epizódban most már lőfegyvereket és gránátokat is használhatunk, innen a játék új alcíme is; több befejezés áll majd a rendelkezésünkre, hogy többször is újra lehessen játszani, valamint új ostromtechnikákat vethetünk be. Ezek is megérnek pár szót, ugyanis olyan lehetőségeink is lesznek, mint például a kutak, vagy az étel megmérgezése, vagy egy parancsnok lefizetése, hogy átjussunk a védelmen. Hét teljesen új többjátékos térkép is helyet kap majd a játékban, melyek közt Nomád tábort, svéd kastélyt, vagy a moszkvai kremlt is megtalálhatjuk majd.
A játék már előrendelhető néhány digitális letöltő oldalon, és hamarosan már minden digitális úton elérhetővé válik. Ezt kevéssel követi majd a boltok polcaira kerülés. ■

Mount & Blade: With Fire and Sword
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mount & Blade: With Fire and Sword

hozzászólások (2)

Jágó
Jágó 2011.04.29. 20:30
Mit jelent az, hogy sandbox játék?
tokxi92
tokxi92 2011.05.12. 09:04
valaki nem talált esetleg magyarosítást még ehez a játékhoz?:)
csak mert mindenhol keresem de sehol nem találtam :(
ajánlott olvasnivaló