Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Saláta

Saláta rovat megnyitó

2011.04.28. 18:00 | szerző: Dino | kategória: Saláta

Újonnan induló, "Saláta" címet kapott rovatunkba egy-egy olyan kép vagy videó fog kerülni, amelyből igazából külön hírt nem szándékozunk írni, de ettől függetlenül meg szeretnénk osztani olvasóinkkal. Terveink szerint 1-2 mondatos kommentárt azért fűzűnk majd hozzájuk.
Megnyitó hírünkhöz a mai Samsung mobil részleg sajtótájékoztató hostesseiről készült fotónkat mellékeljük. (Egy másikat facebookos oldalunkon találtok!.) ■

hozzászólások (4)

Netsu
Netsu 2011.04.28. 18:16
És milyen időközönként fog frissülni? :)
Dino
Dino 2011.04.28. 18:19
Ahogy lesz valami érdekes dolog bele - napi max. 1-2 a terv, de ha épp nincs semmi, akkor pár nap kimaradás is előfordulhat, meglátjuk. Aztán lehet, hogy teljesen lazán értelmezzük a rovatot, és egy-egy vicces videót, vagy egy videoklipet rakunk bele - ahogy épp kedvünk tartja. Kicsit talán lazábban az eddigi hírekhez képest, ezért nincs is a főoldali dobozban listázva, hanem külön.
LordMatteo
LordMatteo 2011.04.28. 18:22
Tehát most a lányokat szeretnétek megosztani velünk, oké...de a teljes átadásukat jobban díjazná mindenki. ;)

Amúgy a Dome7 igazából akkor mi célt szolgált, ha nem ezt? Mert igazából az félig-meddig ugyanerről szólt, csak ott mindig a Domeról szóló dolgok adták a rovat aktualitását, és mellé mentek az ilyen vicces-érdekes videók (éppenséggel ezek rémlenek).
Dino
Dino 2011.04.28. 18:25
LM: Este megy fel még egy hír ebbe a kategóriába, abból talán már jobban körvonalazódik. Nem rólunk szóló hírek lesznek ezek, hanem olyan dolgok, amiről normál hírt nem írunk, de egy mondat és egy kép vagy video mégis érdekes lehet. a Dome7-ben azért rendesen megírt hírek vannak (ha épp Retee ír abba a rovatba ;) )
ajánlott olvasnivaló