Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Hifi és Házimozi Show

2001.11.02. 21:20 | Dino | kategória: Egyéb

A tavalyihoz hasonlóan idén is a Westend City Center oldalában lévő Hilton szállodában rendezték meg a Hifi és Házimozi showt. A vasárnapig látogatható kiállításon inkább a házimozi termékek kerültek előtérbe, szinte nem is volt olyan terem vagy szoba, ahol ne lett volna legalább egy DVD játszó, no meg hozzá egy nagyképernyős TV vagy egy projektor. (Persze tisztelet a kivételnek: volt, ahol tényleg csak hifi készülékek voltak, és a zene is bakelit lemezről szólt.)
A legismertebb nagy cégek az M szinten mutatták be újdonságaikat, így ott található meg a Panasonic, a Sony, a Philips és a Samsung, és ugyanitt képviseli magát a többek között Pioneer, Bose és Loewe termékekkel foglalkozó BaSys Kft., valamint a Yamaha és Quadral termékeket prezentáló Albacomp. (Ha valaki ellátogat a showra, hallgassa meg a Quadral Aurum Vulkan hangfalat, érdemes... Kár hogy darabja 360 ezer forint :-)
A szálloda többi szintjén olyan cégek termékeit találhatjuk, mint a Marantz, Harman/Kardon, JBL, Tannoy vagy a Nintaus. A szobákat általában egymástól távolabbra választották ki, hogy minél kevésbé zavarja egymást két hifi berendezés hangereje, de ennek ellenére volt, hogy egy cég két egymás melletti (és összekapcsolt) szobában két különböző filmet vetített, ami igen érdekes volt a két szoba közötti ajtóból nézve :)
A második emeleten pedig egy társrendezvény is helyet kapott, ott digitális fényképezőgépeket láthattunk, többek között Kodak, JVC és Fujifilm típusokat.
Akit tehát érdekel a házimozi és a hifi világa, annak feltétlenül érdemes ellátogatnia erre a rendezvényre. A belépő emlékeim szerint 800 Ft, diákoknak pedig 500.
(Végül pedig, hogy hogy is jön ez ide: a PC és a házimozi fogalmak összekapcsolhatók, elsősorban egy olcsóbb házimozi összeállítása során, a kiállításon pedig több olyan berendezés is látható, melyeknek igen sok közük van a PC-hez.) ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló