Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Deus Ex: Human Revolution - különleges lesz a PC-s változat

DirectX 11, 3D és AMD Eyefinity támogatással érkezik PC-re a Deus Ex: Human Revolution.

2011.05.08. 10:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Rengetegen várják a nagy visszatérő, a Deus Ex új részének megjelenését, ami azonban csak nyár végére, egész pontosan augusztus 26-ra várható.
A több halasztást megélt program mindhárom nagyobb platformra megjelenik, ezek közül most a PC-s változatról érkeztek új információk.
A Nixxes Software - akik a játék számítógépes verzióját fejlesztik - szeretné felülmúlni konzolos változatokat, ezért minden olyan technológiát beépítenek a játékba, amely ma elérhető. Így az új Deus Ex élvezni fogminden DirectX 11 nyújtotta lehetőséget, kap 3D támogatást, valamint az AMD Eyefinity technológia is helyet kap majd.
"A Deus Ex: Human Revolution során rengeteg alkalmunk lesz, hogy közelről is szemügyre vegyük a karaktereket, például mikor beszélgetünk velük. A Tessellation technológia segítségével sokkal realisztikusabb világot és élethűbb karaktereket készíthettünk, ami nagyon fontos egy olyan történetközpontú játék esetében, mint a Deus Ex: Human Revolution." - magyarázta Jurjen Katsman, a Nixxes Software munkatársa.
A PC-s változat támogatni fogja a manapság egyre divatosabb 3D-s megvalósítást is, valamint az AMD saját technológiáját, az Eyefinityt, mely által akár öt monitorra kiterjesztve is játszhatunk. ■

Deus Ex: Human Revolution
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Deus Ex: Human Revolution

hozzászólások (3)

vanhelzing
vanhelzing 2011.05.08. 17:37
Ez jópofa amúgy, hogy kap 3D-s támogatást de ez az Eyefinity nem tudom mi szükség van erre, kíváncsi lennék hány embernek van otthon 5-6 monitora. De amúgy annak örülök, hogy legalább törődnek a PC-sekkel.
Madrac
Madrac 2011.05.08. 18:24
Szerintem meg ezt hivjak parasztvakitasnak. 3D van a konzolokban is mar honapok ota, gondolom ott is elerheto lesz. A Eyefinity meg total felesleges. Nesze semmi fogd meg jol.
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Juraviel.Ihuan.Bedvin 2011.05.08. 20:39
Én már dolgoztam két minitoron, de hogy ötön! :O
ajánlott olvasnivaló