Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lucius – horror kalandjáték érkezik

Év végén jelenik meg a Lace Mamba Global új kalandjátéka.

2011.05.14. 12:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Lace Mamba Global sajtóközleményben jelentette be, hogy későbbre halasztotta új kalandjátéka, a Lucius megjelenését. Pontos dátumot nem közöltek, csupán annyi biztos, hogy valamikor az utolsó negyedévben érkezik.
A horror kalandjátékot a Shiver Games fejleszti, és a kritikusok körében már a fejlesztés korai szakaszában is komoly elismeréseket szerzett.
A történet főszereplője Lucius, aki 1966-ban látta meg a napvilágot egy tehetős család gyermekeként, de akkor még senki sem sejtette, hogy bármiben is különbözni fog a többi gyerektől. Gyermekéveit luxus körülmények között töltötte, kívánságait cselédek és tanítók hada leste. Hat éves korában azonban rémálmok kezdik gyötörni, melyekből megérti, ő valójában az ördög gyermeke. Ettől kezdve csak a gonosz parancsait követi, hogy segítse annak újbóli eljövetelét.
A játékos ezúttal egy velejéig romlott ember bőrébe bújhat, akinek első feladata saját családjának lemészárlása. Ebben különleges képességei lesznek Lucius segítségére, melyek minden áldozata után egyre erősebbek lesznek. Igazi vérfürdőre számíthatunk majd, mely során telekinézissel és mások akaratának irányításával okozhatunk majd kisebb-nagyobb baleseteket.
"A fejlesztők a Shiver Gamesnél egy valóban egyedi projekten dolgoznak. Már régóta várunk egy olyan kalandjátékra, melyben a gonosz szemén át láthatjuk a világot. A várakozás, ami megelőzi a játékot a fejlesztés ilyen korai szakaszában, lenyűgöző. Szeretnénk a fejlesztőknek annyi időt adni, amennyire szükségük, ezért toltuk el a megjelenést az év végére."- magyarázta Jason Codd, a Lace Mamba Global munkatársa.
Érdekes koncepcióval készül a finn Shiver Games, a megjelenésre azonban még várnunk kell. ■

Lucius
A legutóbbi Lucius cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

A Tom Clancy’s The Division 1.6-os frissítésének részletei

Tegnap megérkezett a játék legújabb frissítése és a legújabb kiegészítő is. Az újdonságok mellé egy ingyenes próbaverzió is érkezett!

Várható megjelenések - 2017. március

Beérik-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.