Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

LG Optimus 3D - a böngésző sem marad ki a játékból

A "kiterjesztett valóság" technológiát használó böngésző rengeteg extra információt biztosít majd tulajdonosának.

2011.05.19. 19:17 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Az LG a „kiterjesztett valóság” alkalmazás fejlesztőjével, a Wikitude-dal közösen jelentette be az első 3D-y böngészőt, amely az Optimus 3D okostelefonon debütál majd. lesz elérhető.
A „kiterjesztett valóság” (Augmented Reality) egy valós idejű technológia, amely részletes információkat jelenít meg a kijelzőn a felhasználó környezetéről az okostelefonok vagy egyéb eszközök kamerájával történő pásztázáskor (a kamera látómezejében érzékelt objektumok és képek alapján).
A Wikitude 3D böngésző egyedi interakciós lehetőségeket biztosít a felhasználói környezettel. Míg a kétdimenziós AR böngésző csak egymással átfedett objektumok megjelenítésére képes, addig a 3D AR a könnyebb tájékozódás érdekében három dimenzióban jeleníti meg a helyszíneket, terepadottságokat és objektumokat. A böngészővel a felhasználók bővebb információkat tudhatnak meg környezetükről és megnézhetik a kapcsolódó Wikipedia bejegyzéseket, Twitter információkat.
A Wikitude 3D több mint 1000 tartalomszolgáltató információit teszi elérhetővé a felhasználóknak világszerte 100 milliónál is több helyszínről. A böngésző jelenleg 12 nyelvet támogat, további bővítések a közeljövőben várhatók. A felhasználók ingyenesen tölthetik le a Wikitude 3D szoftvert az LG World-ről, az LG alkalmazás-áruházából. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló