Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 - megérkezett az 1.1 patch

Sok fontos apróságot tartalmaz az új tapasz

2011.05.29. 13:48 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A CD Projekt RED úgy határozott, hogy a tapaszba nem csak a hibajavításokra koncentrálnak, hanem meglepik a játékosokat a teljes DRM-mentesség szabadságával is. Mostantól annyi gépre telepíthetitek fel a szerepjátékot, amennyire csak akarjátok és nincs szükség aktivációs kódra.
Ezen kívül természetesen a játékmenetet érintő változások is nagyon fontosak. Ilyen például a kevésbé masszív gépek tulajdonosainál tapasztalható 30%-os sebességnövekedés. Valóban sokat optimalizáltak a motoron, bár nem tudni, hogy ha csak 1 hétbe telt mindezt összehozniuk, miért nem kerülhetett a boltokba már eleve így a játék?
A DLC-k letöltését is akadálymentesítették, így már mindenki nyomhatja a Troll Trouble című küldetést, mely az első felvonásban kapott helyet.
Adam Badowski a következőképp kommentálta az új patch tulajdonságait:
"A mi célunk az, hogy a legálisan beszerzett játékokat a lehető legnagyobb támogatással lássuk el és, hogy a felhasználók ne ütközzenek semmiféle akadályba, ha épp telepíteni akarják a játékot. Ezért döntöttünk a DRM megszüntetése mellett és inkább olyan tartalmakkal akarjuk ösztönözni a felhasználókat a legális vásárlásra, amik vonzóak lehetnek a kalózkodást preferáló felhasználóknak is. Úgy éreztük, hogy a DRM fontos ahhoz, hogy a kiadás előtti kiszivárgást elkerülhessük. Ez be is vált, így most már akadálytalanul használhatja mindenki a Witcher 2 példányát."
"Az 1.1 patch még azért is nagyon fontos," - folytatta Badowski "mert olyan akadályokat is elkgördít a felhasználók elől, mint a rosszul optimalizált motorból adódó fagyások és szaggatások, valamint a telepítés közbeni nehézségek és az aktivációs procedúra hibái. Ezen kívül biztosíthatok mindenkit arról, hogy dolgozunk a játék kiadás utáni támogatásán is, így további tapaszok és természetesen DLC-k érkezése is várható a közeljövőben."
A tapaszt egyébként nem egy auto-patcher felügyeli, hanem mindenkinek saját magának kell letölteni egy telepítő formájában. Ezt a Witcher 2 elindításával megjelenő launcherből a Regisztrált Felhasználók opciót választva tehetitek meg.
Update: Mivel jelezték, hogy a launcheres megoldás egyelőre nem üzemel, itt a link, ahonnan közvetlenül eléritek a tapaszt. ■

The Witcher 2: Assassins of Kings
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 2: Assassins of Kings

hozzászólások (5)

LordMatteo
LordMatteo 2011.05.29. 14:26
Nekem nem kattintható a letöltős izé, azt írja hogy kapcsolat hiba van, tegnap óta...:(
rootshaper
rootshaper 2011.05.29. 14:56
akkor manuálisan innen kapd le!
a launcheres menupont is ide vezet. koszi a tippet, beteszem a linket a hirbe is :)
LordMatteo
LordMatteo 2011.05.29. 15:30
Így már más, köszi. Bár Flotsamot már rég elhagytam, úgyhogy a trollos küldi kimarad egy ideig.
PanzerWolf
PanzerWolf 2011.05.29. 19:29
Nekem azt írja ki,hogy a telepített játékverzió hiányos,vagy érvénytelen mikor végezne a telepítéssel.
PanzerWolf
PanzerWolf 2011.05.29. 19:31
Sikerült!Rossz verzióval akartam frissíteni.
ajánlott olvasnivaló