Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

QuakeCon 2011 - megkezdődött a regisztráció

Már lehet jelentkezni az idén is megrendezésre kerülő id bulira.

2011.05.29. 14:18 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Már lehet regisztrálni a 2011-ben is megrendezésre kerülő QuakeCon rendezvényre. A belépés egészen addig ingyenes, amíg a látogató úgy nem dönt, hogy egy kis dollárt is rászán az eseményre, hogy emlékezetesebbé tegye magának.
Az első ilyen pénzért árult jegy-csomag tartalma egy biztosított hely a BYOC - Bring Your Own Computer - teremben, valamint egy QuakeCon póló, és egy Rage egérpad. Ezekért mindössze 20 dollárt kell fizetni a látogatónak. Egy nagyobb csomag is elérhető, mely QuakeCon pólót, Rage pólót, egy dedikált Skyrim litográfiát, és egy csomag Rage, Skyrim és Prey 2 zippzár-húzót tartalmaz. Ez a csomag pedig 35 dollárba kerül.
Van azonban egy "gyűjtői kiadás" is a jegyek közt, melyből mindössze 200 darab áll a rendelkezésre - úgyhogy jobb lesz sietni! - és 50 dollárba kerül. Ez egy biztosított helyet garantál a BYOC teremben, ezen kívül helyet biztosít az összes panelre, eseményre és beszélgetésre mely helyet kap majd a QuakeCon keretében. Plusz még egy egyedileg számozott és Tim Willits által dedikált Rage egérpadot és egy limitált kiadású QuakeCon zippzár-húzót is kapnak mellé a szerencsések.
A rendezvény Texas államban, Dallasban kerül megrendezésre augusztus 4 és 7 között, a Hilton Anatole hotelben. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló